Estem molt contents de comunicar-vos que ja tenim data per a la presentació de l’últim llibre de microrelats de Flavia Company, No em ratllis. Serà el dimecres 29 de maig a les 19:00. L’acte serà presentat per l’escriptor Eduard Márquez, i l’autora del llibre.

No em ratllis és un recull de 91 microrelats, que parteixen de 91 frases fetes amb la particularitat que són emprades en sentit literal. Aquests microrelats novel·len les peripècies dels alumnes de l’institut de Fanals i d’alguns altres personatges una mica estrafolaris. Un llibre amb molt d’humor, amanit amb expressives il·lustracions en blanc i negre, i amb un llenguatge fresc, divertit i diferent.

[button link=”http://preview.grupo-sm.com/251648F8-0AFB-4411-AF12-BB9DA0257EE6.html” color=”silver” newwindow=”yes”] Comenceu a llegir el llibre aquí![/button]

La presentació tindrà lloc a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Per saber com arribar-hi podeu consultar el plànol.

Invitació

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Us hi esperem!