Ens plau comunicar-vos la presentació del llibre de Jaume Cela, Que em sents, Aran?, l’última obra de Jaume Cela publicada a l’Editorial Cruïlla. L’acte, organitzat per la Llibreria l’Aranya, tindrà lloc al Museu d’Art de Cerdanyola el pròxim dijous 6 de juny a les 18.00. La presentació anirà a càrrec del també escriptor Ivan González Galdeano, juntament amb l’autor.

 Invitació Jaume Cela

Per saber com arribar al Museu d’Art de Cerdanyola consulteu el plànol.

Que em sents, Aran?, és un dels últims títols publicats a la sèrie blava d’El Vaixell de Vapor que ens deixa “escoltar” les explicacions i els consells útils d’un nen al seu futur germà, que encara és al ventre de la mare.

Aran1

Podeu començar a llegir el llibre en aquest enllaç.

Jaume Cela

 

Jaume Cela (Barcelona, 1949) és mestre, vinculat al moviment de renovació de l’ensenyament, i escriptor, autor de nombrosos contes i novel·les destinats a infants i joves. A l’Editorial Cruïlla ha publicat, a la sèrie blava d’El Vaixell de Vapor, L’herència (Premi El Vaixell de Vapor 2005), La colla del circ i Set raons per estimar els meus pares (Premi El Vaixell de Vapor 2010); a la sèrie taronja, Hola Pep! (Premi El Vaixell de Vapor 1997); i a la sèrie vermella, El lladre d’ombres i El temps que ens toca viure.

 

 

No hi falteu!