El realisme i la màgia dels contes d’en Quim

141660 QUIM PLATJA int.pdf, page 16 @ Preflight ( QUIM A LA PLAT

Quan vam descobrir els llibres d’en Quim ens van fascinar. En aquesta col·lecció veiem com aquest ratolí de vellut tan simpàtic i curiós adopta comportaments que podrien ser com els de qualsevol infant. Aquest fet ens va semblar fantàstic, tenint en compte que als menuts els encanta inventar aventures pels seus ninots. A més, en Quim se’ns presenta, a tots els llibres de la col·lecció, a través de fotografies en escenaris reals on la natura és la protagonista i que els petits poden identificar fàcilment (la platja, la muntanya, el parc…). Tot plegat fa d’aquesta col·lecció una proposta literària molt singular, que confereix a les aventures del protagonista grans dosis de realisme i de màgia.

Els contes d’en Quim són ideals per fer una lectura compartida entre adults i petits i jugar amb l’entonació i l’expressió oral gràcies a les expressions del protagonista o els breus diàlegs que hi ha. A més, la riquesa visual de moltes de les fotografies la podeu aprofitar per desenvolupar el vocabulari dels vostres menuts tot preguntat pel nom dels diferents elements que apareixen a les fotografies.

141660 Quim a la platja cob.pdf, page 1 @ Preflight ( Quim a la

Heu fet una ullada a Quim a la platja? En aquest conte, el nostre inquiet personatge se sent intrigat pel peix del seu dinar.

Timo_mer07

 

 

 

El peix és rodó com el de les llaunes de conserva del seu plat? Els peixos de debò són així?

 

 

 

Timo_mer17

 

 

En Quim vol conèixer com són realment els peixos i és per això que investiga on pot trobar-ne i decideix emprendre un viatge al mar.

 

 

 

Timo_mer26

 

 

 

Per sort assoleix el seu objectiu i coneix un peix molt gros! Tot i que s’hagi de capbussar al fons del mar…

 

 

 

A través d’aquesta història d’en Quim, els petits menys acostumats a envoltar-se de natura i de diferents animals podran comprovar que els animals que consumim, encara que ens els podem trobar habitualment dins d’una llauna, també han estat vius en algun moment i en algun lloc, més enllà del supermercat. 

Comenceu a llegir “Quim a la platja”

A més de Quim a la platja, també podreu trobar Quim al parc, Quim a la muntanya, Quim a la granja i Quim a l’hospital. Tots aquests contes estan pensats per a infants de fins a 6 anys, tot i així us advertim que fins i tot als grans us captivarà la seva narrativa desenvolupada a través de fotografies.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Etiquetes: , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. Les novetats de setembre per als més menuts | Llegir Cruïlla - [...] a la granja: El realisme i la màgia dels contes del Quim continua amb una nova aventura. En aquesta…
  2. Quim a l’hospital | Llegir Cruïlla - […] El realisme i la màgia dels contes d’en Quim […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.