Dalí_witch

Si us ha agradat La bruixa de Cadaqués i voleu que els petits lectors també practiquin l’anglès amb aquesta divertida història de Miquel Berga, esteu de sort! A partir de l’11 de juliol podeu trobar a les llibreries la versió en anglès d’aquesta novel·la infantil, Dalí and the Witch from Cadaqués.

La singularitat d’aquest llibre no és només que és una adaptació del català a l’anglès, sinó que, a més, també l’acompanya un àudio amb el text narrat. Sens dubte pensem que pot ser un recurs molt interessant per habituar-se a la fonètica de la llengua anglesa i per posar en pràctica l’entonació en aquesta llengua. Per a la narració de la història hem comptat amb la participació de Josh Widdows, professor britànic d’International House.

Podeu escoltar a continuació la narració, o bé, descarregueu-vos-la d’aquí perquè la pugueu escoltar des de qualsevol dispositiu encara que no disposeu de connexió a Internet.

Miquel Berga

 

En Miquel Berga és professor i doctor en literatura anglesa a la Universitat Pompeu Fabra. Li agrada pescar, cuinar i anar en bicicleta. Amb La bruixa de Cadaqués s’ha estrenat com a autor de literatura infantil.

La bruixa de Cadaqués, amb il·lustracions de Lluís Farré, és un dels últims títols publicats de la sèrie blanca d’El Vaixell de Vapor, per a primers lectors i nivell de lectura avançat.

 

Dalí and the Witch from Cadaqués manté el mateix format que el llibre en català, però no s’inclou dins la col·lecció El Vaixell de Vapor, ja que aquesta és exclusivament en català. Amb aquest llibre, a Cruïlla ens estrenem en la publicació de llibres de literatura en anglès tenint en compte l’especial interès que a nivell internacional genera la figura de Salvador Dalí, i la creixent importància d’aquesta llengua en l’àmbit educatiu. Desitgem que pugui ser una eïna útil per a la pràctica de la llengua anglesa i ens agradarà saber què us ha semblat el llibre. Com sempre, ens podeu fer arribar les vostres opinions a la secció de comentaris de la fitxa de llibre al blog o a l’adreça info@llegircruilla.cat.

[button link=”http://preview.grupo-sm.com/C086848E-AF49-4709-A8F0-4917EA12CA8F.html” color=”silver” newwindow=”yes”] Comenceu a llegir “Dalí and the Witch from Cadaqués”[/button]

Llegiu també: