Com va començar el món?

  • Autor/a:Christiane Dorion
  • Il·lustrador/a:Beverley Young
  • ISBN:9788466138581
  • Preu amb IVA:15.95 €
  • Edat:A partir de 6 anys
  • Pàgines:18
  • Mida:26.2 x 28.0
  • Enquadernació:Cartoné
Com va començar el món?

Com va començar l’univers? D’on venim els humans? Com eren els nostres avantpassats? Per què les idees de Darwin van ser tan revolucionàries? Com s’ho van fer els romans per crear un imperi tan extens? Quin futur ens espera?

Amb aquesta guia, plena de solapes, rodes i desplegables espectaculars, trobaràs resposta a com va començar el món… i què va passar després!

 

Observacions:

A les llibreries a partir del 23/09/15.

Etiquetes: , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.