La rateta i el gat burleta

  • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie BLANCA (primers lectors)
  • Autor/a:Marc Donat
  • Il·lustrador/a:Pedro Rodríguez
  • ISBN:9788466133678
  • Preu amb IVA:7.00 €
  • Edat:Entre 6 i 8 anys
  • Pàgines:64
  • Mida:21.0 x 14.0
  • Enquadernació:Rústica
La rateta i el gat burleta

Una rateta molt presumida troba un dineret mentre escombra l’escala de casa seva i es compra un llaç rosa. De seguida es forma una corrua d’animals que volen casar-se amb ella. La rateta coneixerà pollastres, periquitos, lleons, camells, un gripau de sang reial…

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. 5 nous Vaixells de Vapor | Llegir Cruïlla - [...] La rateta i el gat burleta: Us heu preguntat mai per què els gats i les rates es tenen…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.