Encara no heu visitat la festa del llibre en català que ha organitzat la Setmana? No us adormiu i aprofiteu aquests últims dies. Finalitza aquest diumenge 15 de setembre! Encara sou a temps de gaudir de presentacions, converses, itineraris literaris, concerts, aperitius amb autors, lectures en veu alta, tallers, entre d’altres activitats. Podeu consultar la programació per saber què us espera cada dia a cada hora.

L’editorial Cruïlla hi va estar present per la Diada per ensenyar als més menuts què celebrem l’Onze de Setembre. Va ser una activitat a càrrec de la contacontes Marina Antúnez, que va captar molt bé l’atenció de petits i grans a la Plaça de les Biblioteques. Aquí teniu algunes instantànies de l’acte:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

L’editora de Cruïlla, Joana Costa, va assistir a una interessantíssima taula rodona organitzada per L’illa dels llibres que va tractar temes com els criteris d’edició, els lectors i la difusió de la LIJ. Si us la vau perdre teniu l’oprtunitat d’escoltar-la aquí.

Des de l’editorial volem comunicar també la nostra alegria i transmetre les nostres felicitacions a l’autor  Pep Albanell, que ha estat guardonat amb el Premi Trajectòria 2013, atorgat per la comissió organitzadora de la Setmana del Llibre en Català per la seva important tasca en la literatura infantil i juvenil. Tal com va afirmar Montse Ayats, presidenta de la Setmana, i comenta el diari digital Vilaweb, “Tot i que Pep Albanell va començar a escriure per a un públic adult, aviat va fer-ho per a nois i noies joves, en un moment en què feien molta falta publicacions en català adreçades a aquest públic […] Premiar Josep Albanell vol dir posar en valor la literatura infantil i per a joves, una literatura a la qual, malauradament, sovint no som capaços de donar el valor i l’atenció que es mereix”.

A Cruïlla hem apostat per les obres de Pep Albanell, (àlies Joles Sennell als llibres infantils), recentment amb la publicació del conte antibel·licista Història d’una bala, i ho seguim fent: a partir del 26 de setembre trobareu a les llibreries un nou títol, El Jardí de Música i Cristall.

Història d'una bala

 

 

Història d’una bala: Un dia, els soldats d’un país que està enfrontat amb el país veí disparen una bala de canó que havia estat una arada. Però la bala no vol fer mal a ningú ni destruir res i per això no para de volar, volar, volar…, sense caure enlloc.

 

 

El Jardí de Música i Cristall

 

 

El Jardí de Música i Cristall: La princesa Ikensoc, del país de Tibada, no es pot pas casar amb el primer príncep que es presenti! Per això s’empesca una prova molt difícil de superar. Però pot ser que la jugada no li surti gaire bé…

 

 

 

Recordeu! Aquest diumenge 15 de setembre, últim dia de la 31a edició de La Setmana del Llibre en Català!