Aquest dijous 26 de setembre arriben un munt de novetats per als més petits de la casa. Les voleu conèixer?

0-2 anys:

El conillet1

 

El conillet: És un llibre? És un peluix? Les dues coses! Aquest conillet és perfecte per introduir els més petits al món de la lectura i de la percepció sonora. Estireu el cordill i que soni la música!

 

 

Quim a la granja

 

 

Quim a la granja: El realisme i la màgia dels contes del Quim continua amb una nova aventura. En aquesta ocasió, el ratolinet de vellut vol saber com és una granja.

 

 

 

3-5 anys:

La castanyada

 

La castanyada: La col·lecció Tradicions en rodolins, escrita per Antoni Dalmases, incorpora aquest nou títol. El grup de grans de l’esplai han muntat una parada de castanyes, moniatos i panellets, però gairebé ningú no s’atura a comprar-ne. Sort en tenen del Nil, el germà petit d’en Jan, que té una bona idea. Com s’ho farà per atraure els clients?

 

 

Contraris

 

 

Juga amb els contraris: Un llibre de Montse Tobella per divertir-se aprenent a reconèixer els contraris. A més inclou un titella per retallar i muntar que també servirà als nens per entendre la noció de contraris.

 

 

El llibre boig de la prehistòria

 

El llibre boig de la prehistòria: Si us va agradar El llibre boig dels dinosaures no us perdeu aquest! Els petits podran combinar les solapes dels caps, dels cossos i les cues per fer fins a 1.000 animals diferents! A més, al darrere de cada solapa trobaran dades científiques.

 

Petita Enciclopèdia Bosc

 

 

Petita enciclopèdia del bosc: Llibre amb més de 150 fotografies per saber quines menes de boscos i selves hi ha al món, on són, quins animals i plantes hi viuen, quin profit se’n treu…

 

 

Dads

Dads and other strange beasts / Pares i altres bèsties rares: Aquest llibre bilingüe català-anglès d’Amalia Robb, i il·lustrat per Teresa Martí, és fantàstic perquè els més petits s’engresquin a llegir textos en anglès. Trobaran petits poemes en les dues llengües que expliquen com són i què fan els pares d’una manera molt divertida. I fins i tot els podran sentir! No deixeu de visitar la pàgina del llibre per escoltar l’àudio del text.

 

Què us semblen aquestes propostes per començar la tardor? Desitgem que les gaudiu, petits i grans!

 

Descobreix més novetats d’aquest setembre:

5 nous Vaixells de Vapor.

Les novetats juvenils de setembre.