Avui 10 d’octubre arriben 10 nous títols a les llibreries per a totes les edats. Us els descobrim!

coberta-en-Pep

1. En Pep, de Nick Denchfield i Ant Parker: Què menja en Pep per ser tan gros? Descobriu amb els més petits com s’ho fa aquest pollastre tan simpàtic per créixer tant! Obriu aquest llibre i divertiu-vos amb aquest pop-up tan tendre sobre una gallina i un pollet. (A partir de 2 anys).

 

Coberta-la-natura

 

 

2. Digues on és: la natura, de Thierry Laval: Un altre títol de la col·lecció Digues on és, aquest cop per conèixer plantes i animals de la muntanya, el bosc, el camp, la vora de l’estany i la costa. Els menuts hauran de triar una planta o un animal de la doble pàgina interior i després buscar-lo a la solapa, enmig de tots els altres. (A partir de 5 anys).

 

 

 

Coberta-CAT

 

 

3. Digues on és: els dinosaures (gegant), de Thierry Laval: Voleu saber com eren, i en quin entorn i quina època van viure els dinosaures? Amb aquest llibre gegant, i com en els altres llibres de la col·lecció Digues on és, els menuts hauran de triar un dels animals de la doble pàgina interior i després buscar-lo a la solapa, enmig de tots els altres. (A partir de 5 anys).

 

 

 

(2)CAT_Amazing_Giant_Wild_Animals_HB

 

4. Animals gegants salvatges, de Marie Greenwood: Aquest ampli dossier amb dades científiques, acurades il·lustracions i fotografies de paisatges reals, dóna a conèixer als lectors, amb molts detalls i anècdotes, els animals més grans del planeta. (A partir de 6 anys).

 

 

 

142188-Una-nit-lluny_COVER

5. Una nit lluny d’aquí, de Julia Wauters: Durant la nit i a la matinada, a la sabana, la selva tropical, la taigà o al fons del mar, molts animals fan la seva vida. Un centenar de criatures , de colors i formes variades, esperen el lector dins de les pàgines. Aquest és un llibre molt poètic per conèixer animals de tot arreu i aprendre a trobar-los dins de les pàgines. (A partir de 6 anys).

 

Frontal-Endevinalles

 

 

6. Qui la diu, qui l’endevina, de Salvador Comelles: Les endevinalles són un recurs divertit i engrescador que permet treballar diferents aspectes de la llengua: l’expressió oral, la memorització de textos curts… Aquest llibre és un recull de 36 endevinalles relacionades amb divuit personatges diferents. Us animeu a jugar? (A partir de 7 anys).

 

 

La-vergonyosa-excusa…AF

 

 

7. La vergonyosa excusa de la hiena, de M. Àngels Juanmiquel: Aquest llibre ha estat premiat amb el Premi Vaixell de Vapor 2013 i ens parla d’en Pep, que s’agafa molt malament que el pare i la mare decideixin marxar de la ciutat per anar a viure a pagès, i troba que la vida al poble no té res de bo. Ho fa tot de mala gana, i això li comporta problemes d’adaptació a l’escola nova. (A partir de 10 anys).

 

 

La-balada-del-funicular-miner

 

8. La balada del funicular miner, de Pau Joan Hernández: Aquesta novel·la ha estat premiada amb el Premi Gran Angular 2013 i ens explica com es pot afrontar la vida després d’haver passat per un daltabaix molt gran. L’Alda arriba com a professora de matemàtiques a la vall de Tamasca, una zona d’alta muntanya on les comunicacions a l’hivern són molt difícils. Arrossega un passat enigmàtic que li ha deixat com a seqüela una greu coixesa. Allà, a l’ombra del vell funicular miner que domina la vall, haurà d’iniciar una nova vida. És casualitat que just ara es comenci a parlar d’una misteriosa bèstia sanguinària que ronda la vall a les nits? (A partir de 12 anys).

 

136324_prodigy-19. Prodigy, de Marie Lu: Aquesta és la trepidant i fascinant segona part de Legend. Quan la June i en Day arriben a Las Vegas mor l’Elector Primo, i el seu fill, l’Anden, pren el seu càrrec.  Amb la República presa pel caos, la parella s’uneix a un grup de rebels que estan disposats a ajudar a en Day a rescatar el seu germà. Només demanen una cosa a canvi: que la June i en Day assassinin el nou Elector. Aquesta es la seva oportunitat per canviar el país d’una vegada per totes, per donar, per fi, veu als ciutadans. Però la June no ho veu clar: la turmenta el compromís d’assassinar-lo. I si l’Anden no és com el seu pare? I si l’Anden, en realitat, pogués ser un nou principi? I si la revolució pogués ser molt més que pèrdues i venjances, ràbia i sang? I si els Patriotes s’equivoquessin? (A partir de 12 anys).

cob_fora de mi copia

 

10. Fora de mi, de Sharon M. Draper: aquest és el primer títol de la col·lecció crossover Camp a través. La novel·la la protagonitza la Melody, que és la nena més brillant de l’escola, però ningú no ho sap: té paràlisis cerebral, seu en una cadira de rodes i mai no ha pogut dir ni una sola paraula. Aquesta és una història de superació en que la Melody, surt per primer cop d’ella mateixa i troba la seva pròpia veu.

 

 

 

Aquest 10 d’octubre us proposem 6 llibres-joc per als més menuts i 4 fantàstiques novel·les per als més grans.

Bona lectura!