«És impossible tancar aquest llibre sense veure el món d’una altra manera.»

                              Publishers weekly

coberta_Fora de mi

Fora de mi és el primer títol de Camp a través, la nova col·lecció crossover de Cruïlla, que neix amb un esperit ambiciós: el de publicar novel·les atrevides i transgressores, que ens facin riure i plorar, que ens ajudin a entendre el món on vivim, que ens emocionin i que ens canviïn.

Booktrailer:

 

Sinopsi:

La Melody té una memòria fotogràfica excepcional. El seu cervell és com una càmera que sempre està gravant. Sempre. És, probablement, la nena més llesta del seu institut… però ningú no ho sap.

Gairebé tothom –incloent-hi els seus mestres i els seus metges- creuen que mai no podrà aprendre res, i és per això que, fins fa ben poc, els seus dies a l’escola consistien a sentir les mateixes lliçons sobre l’abecedari i a jugar als mateixos jocs que ja sabia de memòria.

Si pogués dir a tothom el que sent i el que sap! Però no pot, perquè la Melody no pot parlar, ni escriure, ni caminar. Té paràlisi cerebral, viu asseguda en una cadira de rodes i té una mobilitat molt reduïda. Necessita ajuda per menjar, per vestir-se i per anar al lavabo.

Tancada dins el seu cap, la Melody necessita sortir d’ella mateixa, escapar-se d’un món que no està fet a la seva mida… Fins que trobarà alguna cosa que la connectarà, per primera vegada, amb el món d’allà fora. Com serà la seva vida a partir de llavors?

L’autora

Sharon M. Draper és autora de més d’una vintena d’obres per al públic infantil i juvenil. Amb les seves novel·les Copper Sun i Forged by Fire va ser guardonada amb el Premi Coretta Scott King. Viu a Cincinnati, Ohio, on ha treballat de mestra d’escola durant més de 25 anys.

Fora de mi ha estat un èxit de vendes als Estats Units, ha rebut nombrosos premis i s’ha mantingut a la llista dels més venuts del New York Times des que es va publicar l’any 2010.

Llegiu aquí l‘entrevista a l’autora.

Sharon M. Draper

 

Han dit…

“Inspiradora i commovedora… Aquesta novel·la ens convertirà a tots en activistes.”

Frances Bradburn, Booklist

“No recordo la primera vegada que una novel·la em va impressionar tant. (…) La Melody sap exactament com la veuen els seus companys, els adults i els professors. (…) Això és més que un llibre sobre una nena amb necessitats especials. Ens posa un mirall al davant, i ens fa pensar en la nostra reacció davant de gent amb minusvalideses. Animo a tothom a llegir-lo.”

Susan Aikens, Cap de compres de la llibreria Borders

“Si hi ha una novel·la que els nens, els pares i tothom hauria de llegir aquest any, és Fora de mi.”

The Denver Post

[button link=”http://preview.grupo-sm.com/C971DAF7-2EFD-475A-8E09-1C9273895A5C.html” color=”silver” newwindow=”yes”] Comença a llegir Fora de mi[/button]