En Pep, el pollastre, se’n va de gira

En Pep

Voleu conèixer l’entranyable pollastre Pep en persona? Tots els seus seguidors estan d’enhorabona perquè en Pep se’n va de gira! Obriu les vostres agendes i apunteu:

–          Dissabte 23 de novembre a les 12.30h, a l’Fnac de La Maquinista.

–          Dissabte 30 de novembre a les 12.30h, a l’Fnac de Diagonal Mar.

–          Dissabte 14 de desembre a les 12.30h, a La Casa del Llibre de Passeig de Gràcia.

En Pep, el pollastre, repartirà abraçades, així que no oblideu la càmera, porteu-la i feu-vos una foto amb ell!

llibrepepEn Pep, de Nick Denchfield i Ant Parker, és un títol fantàstic per despertar la passió pels llibres entre els més petits. Ha tingut una gran acollida, ja que s’han venut més de 100.000 exemplars en les seves 13 edicions en llengua castellana. Des de l’octubre el podeu trobar també en català a Cruïlla.

L’èxit d’aquest llibre resideix en la seva senzillesa, en la interacció del nen amb el personatge i en la complicitat que es genera amb el conte. Els més menuts, tot i que encara no parlin, gaudiran d’aquest llibre amb els grans desplegables que els descobreixen les parts del cos del pollastre. I si els petits ja han desenvolupat el llenguatge, amb aquest llibre podran participar de la narració finalitzant les frases del conte. I en tots els casos s’ho passaran bé manipulant el llibre, que té pop-ups reforçats perquè no es trenquin fàcilment.

mascotapep

 

 

Un fenomen editorial

El pollastre Pep ha agradat tant als menuts que fins i tot hem creat la mascota en mida gegant perquè els seguidors del personatge puguin coneixe’l i fotografiar-se amb ell en esdeveniments com ara fires del llibre, animacions en llibreries o escoles.

 

 

 

No us perdeu l’oportunitat de coneixe’l en persona!

______________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta animació forma part de la campanya JO LLIBRERIES. Entra a llegircruilla.cat/llibreries, informa-te’n i comparteix!

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.