Creativitat i poemes en anglès a la llibreria A peu de pàgina

das_apeu_digital

Divendres 13 de desembre, a les 17.30 h, la llibreria A peu de pàgina acull la presentació del llibre Dads and other strange beasts / Pares i altres bèsties rares. Serà una presentació molt divertida pensada especialment per als menuts. L’autora, Amalia Robb, conduirà un taller de ritmes i rimes en anglès, i la Teresa Martí, il·lustradora del llibre, convidarà els assistents a participar en un taller de plàstica.

Dads and other strange beasts / Pares i altres bèsties rares és un llibre de petits poemes, en anglès i català, que expliquen com són i què fan els pares d’una manera molt divertida. Aquest és, sens dubte, un d’aquells llibres que permetrà als menuts aprendre d’una manera lúdica. Al portal zonasec.cat, les autores comenten que “d’una banda, el to musical de la poesia ajuda a l’aprenentatge d’una nova llengua i facilita que amb poques paraules hi hagi moltes possibilitats d’expressió, tal com sosté l’Amalia; i de l’altra, les il·lustracions tenen un valor lúdic que faciliten la integració de nou vocabulari” (llegiu l’article complet).

Per arribar a la llibreria A peu de pàgina consulteu la ubicació al plànol.

Us hi esperem!

 

______________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta presentació forma part de la campanya JO LLIBRERIES. Entra a llegircruilla.cat/llibreries, informa-te’n i comparteix!

Etiquetes: , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.