pantallazo

El gat Mima (en castellà, anomenat Lupe) ha arribat a Clan TV en una entretinguda sèrie infantil creada a partir de la col·lecció de llibres d’aquest simpàtic felí, dirigits a petits lectors de 2 a 6 anys, que han estat publicats per Cruïlla (en català) i per SM (en castellà), amb unes vendes de gairebé 300.000 exemplars.

Tant els llibres com la sèrie, que s’emet de dilluns a divendres a les 16.30, expliquen la vida d’aquest simpàtic personatge, aventurer i somiador, al qual li encanta protagonitzar els contes que la Lara, la seva propietària, li explica cada dia. Amb els seus millors amics i la seva gran imaginació es veurà embolicat en les més divertides aventures.

Així, els personatges d’aquesta col·lecció de contes plens de colors, creats per Lara Jones, cobren vida ara a la televisió amb la sèrie en la qual el gatet i els seus amics viuran cada tarda les aventures que imaginen a partir de les històries que els explica la petita Lara. Històries d’amistat i fantasia dirigides a un públic de preescolar però que també agradaran als nens d’altres edats.

Cada història serà el punt de partida d’un fantàstic viatge per al gat Mima i els seus amics, en el qual hauran de resoldre els problemes que troben pel camí. No hi ha obstacle que el gat Mima i els seus amics no pugui salvar, i al final de cada aventura es trobaran tots fora de perill en el jardí de la Lara, on junts imaginaran quina serà la seva propera gesta.

La sèrie pretén reforçar el gust dels més petits per inventar històries plenes de creativitat, animar-los a crear jocs divertits i descobrir la importància de l’amistat.

Actualment, el catàleg de Cruïlla compta amb 8 títols del gat Mima: El dia del gat MimaEl dòmino del gat MimaEl gat Mima llegeixEl puzle dels colors del gat MimaLa festa del gat MimaLa pissarra màgica del gat MimaLa tenda del gat Mima, i Les paraules del gat Mima.

tots