hiena_invitacio

Divendres 7 de març, a les 19.00 h, a la llibreria L’Altell de Banyoles tindrà lloc la presentació del llibre La vergonyosa excusa de la hiena. L’autora, la M. Àngels Juanmiquel, i la il·lustradora, Cristina Picazo, es trobaran amb els joves lectors d’aquesta novel·la guardonada amb el Premi Vaixell de Vapor 2013. El jurat d’aquest premi va considerar que La vergonyosa excusa de la hiena es mereixia el premi perquè el tema -els problemes d’adaptació a un nou entorn i una nova escola- pot ser proper als lectors i l’obra està escrita amb agilitat. També va destacar positivament que el realisme, la proximitat a la natura i les descripcions dels canvis que va patint l’entorn al llarg de l’any, la valoració dels petits detalls quotidians, la vida lluny d’una gran ciutat… confereixen al relat un ritme i un ambient nous i diferents, molt allunyats d’alguns corrents actuals basats en la fantasia, l’impacte i la precipitació d’esdeveniments.

M. Àngels Juanmiquel Rovira és llicenciada en filologia i escriptora de literatura infantil i juvenil. Obre bé els ulls, Marina…!, Set desitjos i un regal, El pot de les enrabiades i La Lluna a la butxaca són alguns dels títols que ha publicat. Ha guanyat el Premi Mercè Llimona i el Premi Crítica Serra d’Or amb Vet aquí un pèl, i el segon Premi Barcanova de literatura infantil i juvenil amb El dia del voltor.

Cristina Picazo és llicenciada en belles arts i es va dedicar durant molts anys a fer classes de gravat, pintura i plàstica per a nens i adults. Des de 1999 es dedica exclusivament a la il·lustració i a crear llibres de manualitats per a infants. Ha publicat i il·lustrat una cinquantena de llibres de text, de plàstica, d’art contemporani dirigit a nens, de cançons de bressol i de lectura infantil i juvenil. També col·labora en diferents publicacions infantils.

Per arribar a la llibreria L’Altell de Banyoles, consulteu el plànol.

Us hi esperem!

 

__________________________________________________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta presentació forma part de la campanya JO  LLIBRERIES.

Entra a llegircruilla.cat/llibreries,informa-te’n i comparteix!