Comencem el mes de març amb la publicació de més novetats per a totes les edats: vuit noves propostes que van des del llibre infantil fins al crossover. A partir del 5 de març engrandim col·leccions com Bàsics XS, el Vaixell de Vapor, Gran Angular i Camp a través. Us les presentem:

A partir de 3 anys

Ampliem la col·lecció de contes Bàsics XS amb dos títols. Els trobareu escrits amb lletra de pal, i il·lustrats amb tècniques plàstiques diferents com el collage amb roba, o la il·lustració amb plastilina. A més, cada conte tracta una emoció i un valor que els infants poden reconèixer. Els títols que s’afegeixen a la col·lecció són:

Un follet_def.ps, page 1 @ Preflight ( Un follet_def.indd )

 

1)      Un follet en un test, de Begoña Ibarrola i il·lustrat per Núria Altamirano: Un conte amb el qual els infants reconeixeran l’emoció de la sorpresa i el valor de la col·laboració. Aquest conte ens parla del Daniel, que tot regant les plantes troba un follet amagat dins del test. La Berta també el veu i tots dos hauran d’empescar-se-les per mantenir el secret…

 

La rinxols_def.ps, page 1 @ Preflight ( La rinxols_def.indd )

2)      La Rínxols d’Or, adaptació de Marta Queralt i i·lustrat per Ana Villalba: Tot passejant pel bosc, la Rínxols d’Or troba una caseta i, com que és molt tafanera, hi entra a veure què hi ha. Un cop a dins, va de sorpresa en sorpresa i al final, de tan cansada, s’adorm. Fins que… Amb aquest conte els infants reconeixeran el valor de la col·laboració i l’emoció de la sorpresa.

 

A partir de 6 anys

COBERTA-COLLECTION

3)      My collection – La meva col·lecció, d’Amàlia Robb i Teresa Martí: Petits poemes, en anglès i català, que expliquen els embolics que té la protagonista amb la seva col·lecció de cuques i insectes.

Com en el primer títol d’aquesta sèrie de llibres bilingües en català i anglès, Dads and other strange beasts – Pares i altres bèsties rares, teniu disponible l’àudio del text del llibre per escoltar-lo i fixar-vos en la fonètica anglesa (escolteu-lo aquí).

 

Com-viuen-els-animals_cover

4)      Com viuen els animals, de Christiane Dorion i il·lustrat per Beverly Young: Per què els óssos polars no passen fred? Com és que no se’l menja ningú, el peresós? Quin animal és tan fort que ha sobreviscut a l’espai exterior? Amb aquesta guia pràctica es pot descobrir com viuen tots els animals de la Terra. Conté dades sorprenents i molt interessants per mirar la natura amb altres ulls. Estireu les solapes, obriu els desplegables i deixeu-vos portar per la curiositat!

 

atotavelablog

 

5)      A tota vela, de Mar Virgili i Ramon Cabrera i il·lustrat per Pere Virgili: En Pau se’n va de vacances amb l’oncle Jonàs, que és el capità d’un vaixell enorme que transporta mercaderies per tot el món. Però el que havia de ser un viatge tranquil es complica molt i molt…  Aquest llibre de la sèrie blanca del Vaixell de Vapor està catalogat com a nivell bàsic, per a primers lectors, i el trobareu escrit en lletra lligada.

 

 

 

142109 _01CU-188.ps, page 1 @ Preflight ( 142109 _01CU-188.indd

 

6)      Les aventures del Superbolquer, de Dav Pilkey: La primera aventura del Superbolquer arriba a la sèrie blava del Vaixell de Vapor després de la bona acollida de l’edició en cartoné. El Superbolquer és un nadó que, per accident, cau dins d’un suc amb superpoders i es converteix en un ésser molt poderós.

 

 

Juvenil

La doble vida de Cassiel Roadnight AF

 

7)      La doble vida de Cassiel Roadnight, de Jenny Valentine: aquesta novel·la intrigant i explosiva que enganxa des de la primera pàgina se suma a la selecció de Gran Angular.

Imagineu que tinguéssiu la possibilitat de canviar d’identitat. Això és el que li passa al protagonista, que d’entrada pensava que una nova identitat podria ser una solució per començar una vida millor, però finalment es convertirà en un malson…

 

Crossover

CRU_VERITAT DINS MEU.ps, page 1 @ Preflight ( CRU_VERITAT DINS M

8)      Tota la veritat dins meu, de Julie Berry: Narrada i protagonitzada per una noia que no pot parlar, aquesta és una novel·la d’amor, misteri i redempció extremadament original tant per la forma com pel contingut, que ha rebut nombrosos elogis per part de molts escriptors i mitjans als EUA.

Tota la veritat dins meu és la segona novel·la de la col·lecció crossover Camp a través, adreçada a joves adults. Pensant en aquest públic acostumat a les noves tecnologies, la compra de l’edició en paper de la novel·la dóna accés a una descàrrega gratuïta de l’edició e-book.

 

Com veieu, comencem el mes de març amb un bon grapat de noves propostes per a totes les edats. Desitgem que despertin el cuquet de la lectura que tots portem dins… Bona lectura!