Mailing

Aquest dissabte 29 de març teniu una nova oportunitat de descobrir la història de la Rínxols d’Or. Us l’explicarem a les 12.30 h a la llibreria La Central del Raval (consulteu la ubicació al plànol). I, com sabem que a molts petits els hi agrada molt, farem un taller amb plastilina i crearem figures com les que surten al conte!

El conte La Rínxols d’Or us el presentem dins la col·lecció Bàsics XS, una sèrie de llibres en què les emocions i els valors són eixos centrals dels continguts. En el cas d’aquest conte clàssic trobareu una excusa idònia per parlar amb els petits de l’emoció de la sorpresa i del valor de la curiositat.

La proposta gràfica d’aquest conte, a càrrec de l’Ana Villalba Hernández, és espectacular. No deixeu passar l’oportunitat de donar-hi una ullada!

 

_________________________________________________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta activitat forma part de la campanya JO  LLIBRERIES.

Entra a llegircruilla.cat/llibreriesinforma-te’n i comparteix!