“L’educació emocional dels teus fills a través del conte” a La Casa del Llibre

invdigbegobaixa

“L’emotivitat no és una cosa sorprenent i incontrolable, sinó un mitjà d’expressió de la personalitat, i com tot mitjà d’expressió, pot ser educat. Per aquest motiu, ensenyar els infants a identificar, reconèixer i controlar les seves emocions s’hauria d’incloure com a objectiu a qualsevol programació educativa, i els pares també haurien de tenir-ho com un objectiu educatiu important. Les emocions poden ser les nostres aliades o les nostres enemigues, per això és necessari conèixer-les bé i aprendre a expressar-les de forma adequada, així com a potenciar un tipus d’emocions que ens ajudin en el nostre benestar.”

Begoña Ibarrola, psicòloga especialitzada en educació emocional i autora de la col·lecció “Contes amb sentiments”.

 

Divendres 14 de març, a les 18.00h, a La Casa del Llibre (Rambla de Catalunya, 37, Barcelona), Begoña Ibarrola ens parlarà sobre l’educació emocional a través del conte.

Begoña Ibarrola és psicòloga especialista en educació de les emocions, intel·ligència emocional i intel·ligències múltiples. És autora de diversos llibres infantils. A Cruïlla ha publicat el material escolar d’Educació Infantil Sentir i pensar i recentment ha publicat dos nous títols de la col·lecció Contes amb Sentiments: En Petaner, un gos de carrer i La Correcuita i la Becaineta.

Aquesta serà una oportunitat molt interessant per a mares, pares, mestres o, en definitiva, qualsevol persona que valori la importància d’adquirir el gust per la lectura des de ben petits. Tal com ens explicarà la Begoña, quan els infants comencen a llegir i comencen a entendre el que llegeixen, obren la ment  i aprenen a descobrir els mil mons somiats per altres persones, les mil formes de viure fora de la pròpia vida, i adopten una mirada més àmplia sobre la realitat, alhora que generen una comprensió i una empatia que els capacita per ser més oberts i més respectuosos amb els altres.

Us hi esperem!

Begoña Ibarrola: “L’important és conèixer-nos per saber de quin tresor disposem”

 

_________________________________________________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta activitat forma part de la campanya JO  LLIBRERIES.

Entra a llegircruilla.cat/llibreriesinforma-te’n i comparteix!

 

 

Etiquetes: , , , , ,

2 Comentaris

 1. ME GUSTARÍA SABER SI BEGOÑA NOS PUEDE SUMINISTRAR UNA MUESTRA DE SUS DOS ULTIMAS OBRAS PARA LOS MAESTROS QUE ASISTAMOS O NO A SU CONFERENCIA YA QUE ESTOY INTERESADISIMA EN ESAS DOS NOVEDADES QUE HA SACADO Y COMPARTO CON ELLA COMO TRATAR LOS SENTIMIENTOS.

  Es importante tener un ejemplar de cada obra nueva que acaba de sacar porque las voy a recomendar en la institución en la que trabajó actualmente

  NECESITO RESPUESTAS LO ANTES POSIBLE GRACIAS

  ATENTAMENTE ANABEL

  • Hola Anabel.
   Moltes gràcies pel teu interès en els llibres de la Begoña Ibarrola.
   Pots gestionar la teva sol·licitud des del formulari que trobaràs a http://www.cruillaconnecta.cat/Suport_tecnic.html.
   A l’apartat “Tipus de pregunta”, marca l’opció “Sol·licitud d’atenció comercial”. La persona responsable de la teva zona es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

   Cordialment,

   Equip de llegircruilla.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.