El mes de març és un moment de moltes novetats en el catàleg de Cruïlla. Si el vam començar amb vuit noves obres, ara hi sumem unes altres vuit. Passejant per les llibreries les reconeixereu per les cobertes, però aquí us expliquem què hi trobareu a l’interior:

novetats_nolletra

–          Clip-clap i Quin berenar són els primers llibres de la nova col·lecció “Pep & Mila”, una sèrie de llibres de cartró amb solapes amb aquests dos personatges, el Pep i la Mila, simpàtics i propers als petits. Dos llibres joc pensats per passar una estona molt divertida amb els més petits. Yayo Kawamura, il·lustradora de Quin munt d’animals! i Quin munt de vehicles!, llibres que han tingut una fantàstica acollida entre els més menuts, és l’autora i il·lustradora de les aventures del Pep i la Mila.

–          En Petaner, un gos de carrer, i La Correcuita i la Becaineta són els nous títols de la col·lecció de Begoña IbarrolaContes amb sentiments”. Aquests contes inclouen consells per als pares i propostes d’activitats per als petits amb la finalitat de contribuir al desenvolupament de la intel·ligència emocional. Aquests llibres giren entorn de la solidaritat i l’ansietat, respectivament.

–          Tumbili, de Pep Molist, i amb il·lustracions de Mercè Canals, ens parla d’un petit elefant que cada dia va a l’escola pel mateix camí. Cada dia saluda els mateixos animals que hi troba. Però si alguna vegada en falta algun, s’empipa com una mona i la selva tremola de cap a peus. Un dimecres al matí no va trobar la gasela gran ni el lleó. Però llavors va passar una cosa sorprenent…

–          El misteri de l’Arbre de les Claus, de Manuel Brugarolas, i il·lustrat per Lluïsa Jover, ens porta la històra de l’Àlex i la Bet, que decideixen ajudar el cavaller Joan Valent a rescatar la Princesa dels ulls blaus, que viu presonera al castell del follet Sense Orella. Per fer-ho, han de plantejar al malvat follet una endevinalla que no pugui resoldre. Però el problema és que el follet Sense Orella pot llegir els pensaments de la gent. Com s’ho faran, per vence’l i alliberar la princesa?

–          El Bernat Barroer i els vampirs zombis, de Francesca Simon, i il·lustrat per Tony Ross, és l’aventura número 20 de la col·lecció de llibres del Bernat Barroer. En aquesta ocasió, el protagonista es copia una redacció del seu germà, boicoteja el menjar d’un gran cuiner, s’empesca un sistema per no haver d’endreçar-se l’habitació i descobreix que la seva mestra en realitat potser és una zombi.

–          La ciutat de les sargantanes, d’Elisa Puricelli, i amb il·lustracions de Gabo León, és la quarta entrega de la sèrie de llibres de la Minerva Mint en els quals la protagonista s’empesca un munt d’aventures per aclarir els misteris del seu origen. En aquesta ocasió, la Minerva, en Ravi i la Thomasina estan convençuts que la clau d’or que han trobat a la Vil·la Sargantana dóna accés a la llegendària Ciutat dels Assaltadors. Només cal trobar-ne la porta per descobrir l’antic tresor dels pirates de Cornualla… i aclarir el misteri dels orígens de la Minerva!

Tots aquests llibres ja els podeu trobar a les llibreries. Bona lectura!