Ja tenim Sant Jordi a tocar i, si regalem un llibre, què millor que acompanyar-lo d’un original punt de lectura? L’any passat vam proposar-vos de felicitar la festa del llibre i la rosa amb rodolins, i enguany us volem fer una nova proposta de punt de llibre per personalitzar!

Us heu parat mai a pensar què li diria la princesa de la llegenda al drac? Descarregueu-vos aquí aquest punt de llibre i escriviu-hi la frase que més us agradi que podria dir la princesa al drac!

punt mini

Aquest punt de lectura personalitzable és una adaptació del que hem dissenyat per la campanya “Jo  llibreries”, amb què en els últims mesos des de Cruïlla hem volgut posar en relleu el valor de les llibreries, tot convidant-vos a gaudir-les. També us el podeu descarregar aquí, tot i que aquest Sant Jordi el trobareu a un munt de llibreries!

cobertaLes il·lustracions d’aquest punt de llibre són de Marta Balaguer, il·lustradora de Sant Jordi i el drac, de Núria Font. Aquest és el primer llibre de la sèrie “Busca i troba”, una col·lecció de llegendes, històries i contes amb objectes per descobrir a cada pàgina.

Amb aquest primer volum tindreu un llibre de Sant Jordi per ajudar a treballar la concentració i l’atenció: sis dels elements que apareixen a les il·lustracions de cada pàgina s’han de reconèixer i buscar. Sens dubte, és una manera original i divertida de descobrir aquesta llegenda als més menuts.

Voleu veure com és per dins? Us el presentem!