Ja tenim guanyadora del lot de llibres: Sonia Bosch Andreu! Enhorabona! Moltes gràcies a tothom per participar! I si trobeu a l’àvia del Bru Artiac a algun dels racons de Catalunya que heu escollit, no dubteu en avisar-nos!

bru_artiac_blog

Aquest estiu, el Bru Artiac i la seva família no podran passar les vacances al càmping d’Altafulla perquè l’àvia ha desaparegut! En lloc d’això, mentre li segueixen el rastre, acabaran descobrint un munt de llocs i racons de Catalunya i els encants que poden oferir. I tu, si poguessis, a quin racó de Catalunya t’escaparies per passar les vacances? Explica’ns-ho i participa en el sorteig d’un lot de llibres de Cruïlla!

Què has de fer per participar-hi? Només has d’escriure un comentari aquí sota, en què ens expliquis quin lloc de Catalunya escolliries per passar les vacances. Pot ser que sigui el lloc on s’amaga l’àvia del Bru Artiac!  També pots fer-ho a través de Twitter amb el hashtag #vacancesBruArtiac i fent una menció de @cruilla_lit. I a través del nostre Facebook, escrivint un comentari a la foto del concurs.

Condicions per participar:

1-Publica un comentari on diguis quin lloc de Catalunya escolliries per passar les vacances, ja sigui a Facebook o al blog de Llegir Cruïlla. Si participes a través de Twitter recorda incloure el hashtag #vacancesBruArtiac i fer una menció de @cruilla_lit.

2-Fes-ho abans del 27 de juliol.

3-El dia 28 de juliol realitzarem el sorteig i comunicarem el nom del guanyador al blog: www.llegircruilla.cat.

4-Pots consultar aquí les bases del sorteig i el contingut del lot de llibres que s’emportarà el guanyador/a.

Molta sort a tothom!