Els tres llibres que us presentem a continuació tenen una cosa en comú: us demanaran passar a l’acció! I per què? Doncs per resoldre enigmes lingüístics, per disfressar-nos nosaltres i el nostre entorn, i fins i tot, per comprovar que les mates poden ser divertides, només és qüestió de mirar-se-les amb humor.

1)      L’alfabet misteriós, de Salvador Comelles i amb il·lustracions de Viuleta:

alfabetmisterios

Aquest és un llibre per a investigadors en potència, per a tots aquells que s’engresquin a l’hora de resoldre enigmes. Hi trobareu un munt de jocs, endevinalles i misteris relacionats amb el llenguatge. Només haureu d’ajudar els dos detectius protagonistes a resoldre els interrogants que es plantegen i descobrireu que la feina d’investigador és molt divertida.

Aquest llibre és per a detectius a partir de 9 anys.

 

 

2)      Manualitats esbojarrades, de Cristina Picazo:

manualitatsesbojarrades

Les idees més esbojarrades per disfressar-se, decorar l’habitació, crear els propis jocs o fer regals superoriginals es troben en aquest llibre. Sens dubte, un llibre addictiu i molt creatiu!

Si éreu seguidors de les manualitats de la Cristina Picazo a les revistes “Cavall Fort” i “Tatano” esteu d’enhorabona, perquè aquí us hem recopilat les millors!

Aquest llibre és per a apassionats de les manualitats a partir de 6 anys.

 

3)      Xifres boges, de Jonathan Litton i Thomas Flintham:

xifresboges

Aquest llibre ens explica les matemàtiques pas a pas i amb molt d’humor! Com és que els trèvols de quatre fulles són tan difícils de trobar? Com de gran és, l’infinit? Per què els matemàtics creuen que una tassa i un dònut tenen la mateixa forma? Obriu els desplegables, feu girar les rodes, estireu les solapes o empenyeu una bola de demolició i veureu com les matemàtiques formen part del nostre dia a dia.

 

Aquest llibre de mates divertides està pensat per a gent curiosa a partir de 8 anys.

 

En definitiva, tres llibres que no sols llegireu, sinó que també us serviran per experimentar plegats, petits i grans, durant aquests dies llargs d’estiu. A jugar!