Animals gegants marins

  • Autor/a:Marie Greenwood
  • Il·lustrador/a:Peter Minster
  • ISBN:9788466138659
  • Preu amb IVA:18.00 €
  • Edat:A partir de 6 anys
  • Pàgines:14
  • Mida:28.5 x 26.7
  • Enquadernació:Cartoné
Animals gegants marins

Aquest ampli dossier amb dades científiques, acurades il·lustracions i fotografies de paisatges reals, dóna a conèixer als lectors, amb molts detalls i anècdotes, els animals marins més grans del planeta.

Un llibre amb grans desplegables, fotografies espectaculars i dades científiques, sobre els animals marins més grossos de la Terra.

 

 

Observacions:

A les llibreries a partir del 23/09/15.

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.