logopt

Petits Tresors” és la nova finestra de l’entorn web de Cruïlla dedicada en exclusiva a la literatura dels més petits de la casa. “Petits Tresors” pretén ser un punt de trobada per a pares, mares i mestres, on trobareu continguts d’utilitat referents a l’educació dels més petits, les últimes novetats editorials, els llibres més estimats pels lectors més menuts, i tota la informació referent a jocs i sortejos que plantejarem a tots els que ens llegiu.

Consells per llegir amb els més petits, claus per educar les emocions, el món dels llibres pop-up, llibres en anglès o llibres per a nadons són només alguns dels continguts que trobareu.

Petits Tresors” vol mostrar la literatura infantil de Cruïlla i com l’entenem, com un punt de partida per a la descoberta del món, que estimula la capacitat innata d’aprendre coses noves i dóna resposta a la inquietud constant dels més petits per entendre el seu entorn i desenvolupar la seva imaginació. Sempre, d’una manera divertida i que poden compartir amb els amics i la família. “Petits Tresors” són, en definitiva, grans troballes del fons editorial de Cruïlla que enriquiran el procés educatiu dels vostres infants.

Us convidem a passejar i descobrir-ne els continguts!