lasetmana14ok

Aquest diumenge 7/09 a les 17:30 h a la Plaça de les Biblioteques els més petits tindran l’oportunitat de conèixer en persona en Pep. Aquest pollet tan simpàtic animarà els menuts a conèixer el seu cos, tot ballant i jugant.

[button link=”http://lasetmana.cat/vine/?idContingut=661″ color=”silver” newwindow=”yes”] Consulteu el plànol de La Setmana[/button]

En Pep, de Nick Denchfield i Ant Parker, és un títol fantàstic per despertar la passió pels llibres entre els més petits. El seu èxit resideix en la senzillesa, en la interacció del nen amb el personatge i en la complicitat que es genera amb el conte. Els més menuts, tot i que encara no parlin, gaudiran d’aquest llibre amb els grans desplegables que els descobreixen les parts del cos del pollet. I si els petits ja han desenvolupat el llenguatge, podran participar de la narració finalitzant les frases del conte. En tots els casos s’ho passaran bé manipulant el llibre, que té pop-ups reforçats perquè no es trenquin fàcilment.

L’activitat d’aquest diumenge tindrà lloc, amb la col·laboració d’Abacus Cooperativa, en el marc de La Setmana del Llibre en Català, que aquest any celebra la 32a edició. La Setmana del Llibre en Català és una mostra que dóna a conèixer l’activitat de les editorials que editem en català, i també de llibreries i de revistes.

Del 5 al 14 de setembre l’esplanada de la Catedral de Barcelona es convertirà en la Ciutat de la Lectura, amb avingudes i places, casetes de fusta i 105 expositors, que corresponen a 85 segells editorials, 17 llibreries, la Institució de les Lletres Catalanes i el Govern Andorrà. També hi trobareu l’iQuiosc.cat, un gran espai amb una mostra de més de 300 revistes editades en català.

Cada plaça comptarà amb un escenari, on tindran lloc diferents activitats com ara presentacions, debats, lectures, contacontes i recitals. També hi trobareu espais amables pensats per poder descansar. Una sèrie de circuits de lectura orientaran els visitants.

La Setmana també compta amb la col·laboració de les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l’accés a la cultura i posa, molt especialment, l’accent en facilitar l’accés als fons editorials, alhora que és un espai per presentar les darreres novetats i oferir eines de foment i recomanació lectora.

Podeu ampliar tota la informació d’aquesta gran festa del llibre en català a www.lasetmana.cat.

Encara no heu vist el vídeo de La Setmana?

 

No hi falteu!