Fario

  • Col·lecció:GRAN ANGULAR
  • Autor/a:Santi Baró
  • ISBN:9788466137362
  • Preu amb IVA:8.75 €
  • Edat:A partir de 14 anys
  • Pàgines:160
  • Mida:21.0 x 13.0
  • Enquadernació:Rústica
Fario

L’Andrea, una adolescent rebel i conflictiva, és expulsada de l’institut i la seva mare l’envia a passar una temporada amb els avis als Pirineus. Uns avis que l’Andrea no coneix, uns avis amb qui la mare no té tractes, uns avis de qui no es pot preguntar res Però l’Andrea sap que als Pirineus s’hi amaga el gran secret de la seva mare, i per això s’hi deixa portar.

Primeres pàgines.

 

A partir del 14/10/2014 a les llibreries.

 

 

Etiquetes: , , , , , , , , , ,

Un comentari

  1. Una novel·la on la protagonista té una veu creïble per explicar fets que freguen l’horror, referits a les relacions intergeneracionals. Vaig tenir la sort de ser jurat del Gran Angular i em va impressionar.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Santi Baró rep el Premi Gran Angular 2014 | Llegir Cruïlla - […] convoca la Fundación SM. Aquest premi, dotat amb 15.000 euros, ha estat enguany per a la novel·la Fario, de…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.