Si us va agradar la col·lecció de l’Ottolina, de Chris Riddell, no podeu deixar passar l’Ada Goth, la nova sèrie de llibres del mateix autor que distingireu a primera vista per l’edició tan especial que presenta: vores liles, cinta marcadora de pàgines, il·lustracions platejades a la coberta i a les guardes, entre altres petits detalls que fan aquests llibres inigualables.

Alguns han definit aquesta col·lecció com una paròdia meravellosament ingeniosa de les novel·les gòtiques, amb un munt de jocs de paraules i de referències literàries una mica esbojarrades. I és que és obra del seu autor i il·lustrador, Chris Riddell, el fet que tenir aquests llibres a les mans i llegir-los sigui un plaer. El text de fantasia i aventura se’ns presenta esquitxat de tot tipus de precioses il·lustracions i amb simpàtiques referències a fulletons i revistes del segle XVIII.

Des del 14 d’octubre podeu trobar a les llibreries el primer títol de la col·lecció L’Ada Goth i el ratolí fantasma, i a partir del 25 de novembre, L’Ada Goth i la Festa Mortífera.

Els primers llibres de la col·lecció

ada1L’Ada Goth i el ratolí fantasma:

L’Ada Goth viu a la Mansió Esgarrifòtila amb el seu pare, Lord Goth, un munt de criats i, com a mínim, mitja dotzena de fantasmes. Tot i això, l’Ada no té amics amb qui explorar la seva enorme i esgarrifosa mansió. Però tot canvia el dia que l’Ada coneix el fantasma del ratolí Ismael. Junts començaran a investigar tots els fenòmens estranys que passen a la Mansió Esgarrifòtila, i descobriran molt i molt més del que mai s’haurien imaginat…

Aquest llibre, a més, inclou un minillibre al final, amb les històries rimades del ratolí Ismael. Divertidíssimes aventures!
ada2

L’Ada Goth i la Festa Mortífera:

A la Mansió Esgarrifòtila han començat els preparatius per a la Festa de la Lluna Plena i la Gran Pastissada. Una colla de cuiners de renom arriba a la mansió per participar en el gran esdeveniment, i, com sempre, el controlador faunístic de la casa, en Malfaunat, comença a actuar de manera sospitosa. D’altra banda, la donzella de l’Ada, una óssa que viu reclosa en un armari, ha rebut una proposta de matrimoni. L’Ada està ben decidida a fer tot el possible perquè aquest amor veritable arribi a bon port. També s’ha proposat descobrir quina una en trama en Malfaunat.

Enmig de tant d’enrenou, sembla que tothom, fins i tot el seu pare, s’ha oblidat del seu aniversari!

 

L’autor

Chris Riddell, nascut el 1962, és un escriptor i il·lustrador anglès de gran prestigi. Ha guanyat dues vegades la Kate Greenwaway Medal, el premi anual donat pels bibliotecaris anglesos al millor llibre il·lustrat per a nens, entre molts d’altres premis. A més de l’Ada Goth, és autor de la sèrie Ottolina, publicada des del 2008 a Cruïlla amb moltíssim d’èxit.

 

Fem una ullada als interiors? 

This slideshow requires JavaScript.