Aquest dissabte 25 d’octubre a les 12:00h no us perdeu a la llibreria L’altell de Banyoles la presentació del llibre Manualitats esbojarrades. La Cristina Picazo, autora del llibre, convidarà als assistents a crear un divertit joc tres en ratlla!

invitacio

Manualitats esbojarrades us donarà idees per disfressar-vos, decorar la vostra habitació, crear els vostres propis jocs i fer regals megaoriginals tot reciclant materials d’aquí i d’allà. Totalment garantit: amb aquest llibre mai més no us avorrireu cap més tarda. Proveu-ho! És addictiu… i supercreatiu!

picazoCristina Picazo és filla de mestres del fil i l’agulla: va créixer entre retalls de roba, agulles de cap, fils virolats, maniquins de roba, etc.  Tot i que prefereix grapar-se les vores dels pantalons, ha heretat moltíssima creativitat dels seu pares, que plasma en la il·lustració, professió a la qual es dedica amb passió. De fet, la Cristina ho fa tot amb passió, fins i tot les creps dels diumenges a la tarda.

El noble art de la maternitat la va iniciar en el món de les manualitats.  Els seus fills van ser la  inspiració, el camp de proves i d’experimentació i els models fotogràfics de mans (si us plau, no belluguis el braç!, agafa el llapis, ja s’acaba!). En tot cas, aquest llibre no podria arribar a les vostres mans sense la seva inestimable col·laboració.

Com tampoc hi seria si les revistes Tatano i Cavall Fort no haguessin cregut, des de l’inici, en la Cristina.

 

[button link=”http://www.laltell.cat/localitzacio” color=”silver” newwindow=”yes”] On és la llibreria L’altell?[/button]