Aquest dissabte 29 de novembre a les 12:30h no us perdeu a la llibreria La Central del Raval de Barcelona l’activitat de La Petita Orquestra. Farem un taller de construcció d’una pandereta i també cantarem les cançons de La Petita Orquestra.

La Petita Orquestra - La Central del Raval

La petita orquestra, d’Anna Aran i Agnès Aran, i amb il·lustracions de Judit Canela, és un recull de cançons populars amb instruments per construir. Un llibre perfecte per apropar els infants al món de la música d’una manera activa i divertida. Visiteu la pàgina del llibre i descarregueu-vos les cançons!

“Ens vam adonar que les cançons populars enregistrades estaven poc actualitzades, i també que els nens cantaven sense entendre les històries que explicaven les cançons.”

Llegir entrevista a les autores

foto_llibre

[button link=”https://www.google.es/maps/place/La+Central+del+Raval/@41.38362,2.168963,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x12a4a2f4325113d7:0xa726b963edf87298″ color=”silver” newwindow=”yes”] On és La Central del Raval?[/button]

____________________________________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta activitat forma part de la campanya JO  LLIBRERIES.

Entra a llegircruilla.cat/llibreriesinforma-te’n i comparteix!