Aquest dissabte 22 de novembre a les 12:00h no us perdeu a la llibreria Casa Anita del barri de Gràcia de Barcelona el taller de La Petita Orquestra. Farem un taller de construcció d’una trompa i també muntarem un petit karaoke perquè els nens que ho vulguin puguin cantar les cançons de La Petita Orquestra amb un micròfon i per a tots els assistents.

 

invitacio_petita_orquestra_casa_anita

 

Com farem una trompa?

 

La petita orquestra, d’Anna Aran i Agnès Aran, i amb il·lustracions de Judit Canela, és un recull de cançons populars amb instruments per construir. Un llibre perfecte per apropar els infants al món de la música d’una manera activa i divertida. Visiteu la pàgina del llibre i descarregueu-vos les cançons!

“Ens vam adonar que les cançons populars enregistrades estaven poc actualitzades, i també que els nens cantaven sense entendre les històries que explicaven les cançons.”

Llegir entrevista a les autores

foto_llibre

[button link=”http://casaanitallibres.com/On_som.php” color=”silver” newwindow=”yes”] On és la llibreria Casa Anita?[/button]

____________________________________________________________________________________

logo_llibreries

Aquesta activitat forma part de la campanya JO  LLIBRERIES.

Entra a llegircruilla.cat/llibreriesinforma-te’n i comparteix!