Encetem el 2015 amb un munt de novetats a la vista que conformaran un catàleg ben gustós i variat, adequat per als paladars lectors més exigents i diversos. Autors d’aquí i d’allà ompliran les prestatgeries amb nous contes, llibres joc i llibres de coneixements per als més petits, aventures i històries de misteri i humor per als no tan petits, i amb apassionants històries de gènere fantàstic per als més grans. Us presentem alguns dels títols:

Per als més petits
 Us agrada explicar contes als petits de la casa abans que vagin a dormir? En cas afirmatiu, esteu de sort! Contes per anar a dormir és el nou llibre d’Enric Larreula, il·lustrat per Mercè Canals, que acompanyarà els somnis dels més menuts amb històries d’aventures i fantasia. 159945 COBERTA baixa
 C_PATUFET_PORTADA_CONTRA_T.indd I si voleu compartir moments de joc, dos nous títols de la col·lecció Busca i troba aproparan contes tradicionals als més menuts d’una manera lúdica i divertida. A partir d’aquest febrer podreu trobar a les llibreries En Patufet i El vestit nou de l’emperador.

 

6 a 12 anys
 Quin ésser podria ser el millor agent secret del món? Quin ésser no fa soroll quan camina, pot mirar sense ser vist i pot arribar als llocs més inesperats? Aquest 2015 us presentem la Samanta F, una agent secreta molt i molt especial que protagonitzarà una nova col·lecció d’Amèlia Mora Sanromà, il·lustrada per Pep Brocal. Els dos primers títols: Missió secreta al Museu d’Art i Missió secreta a l’hotel de luxe. SAMANTA 1 (missió secreta al museu d'art) baixa
 RGrossBB_COVER 2.indd D’on ve la flaire dels mitjons? Quants pets ens tirem al llarg de la vida? Què vol dir que a algú li raja la candela?…Eeecs! Mocs, cagarrines i altres coses fines és una introducció divertidíssima al món dels pets, les llufes, els mocs, la suor i totes les altres coses que el cos expulsa i que generalment són motiu de burla.

 

Juvenil i crossover
 Després de la gran acollida entre els lectors de No em ratllis, Flavia Company ens proposa una nova lectura d’allò més singular amb Al teu rotllo, un llibre de relats curts que fan trontollar els temes dels llibres escolars de secundària. Heu sentit a dir que les taules periòdiques són aquelles que serveixen per llegir el diari? Per canviar la bombeta d’un llum del sostre faríeu servir una escala major o una escala menor? Creieu que els nombres irracionals són els que feien servir els primers homínids en els inicis de la civilització? La resposta a aquesta i altres preguntes, ben aviat a les llibreries! alteurotllo
 La República Pneumàtica Com seria el món ara si a l’època dels romans s’hagués generalitzat ja l’ús de les màquines de vapor? On hauria arribat la tècnica després d’allò? En aquesta ucronia (és a dir, una història alternativa que parteix de fets que haurien pogut succeir), en Marcus, un noi de províncies, ha d’anar a Barcinomagna a buscar proves per alliberar el seu pare, empresonat injustament. La República Pneumàtica, de J. Valor Montero, és el cinquè títol de la col·lecció Camp a través. Una novel·la d’estil ric i elaborat que ens mostra l’habilitat d’un autor amb gran facilitat per recrear escenaris, ambients i sensacions, tot barrejant d’una manera insòlita dos gèneres com la ucronia i l’steampunk.

 

I fins aquí aquest petit avançament del que us oferirà Cruïlla aquest any, en el qual continuarem amb noves històries de col·leccions com el Capità Calçotets, Futbolíssims, Quin fàstic de fama!, Serafí Sarnós, Ada Goth o Adrià i Cleo, i moltes altres novetats que us anirem explicant en aquest blog.

Bon any i gaudiu de les lectures!