Abecedari poètic

  • Col·lecció:EL VAIXELL DE VAPOR Sèrie BLANCA (primers lectors)
  • Autor/a:Salvador Comelles
  • Il·lustrador/a:Àngels Ruiz Aguado
  • ISBN:9788466137522
  • Preu amb IVA:7.50 €
  • Edat:A partir de 6 anys
  • Pàgines:56
  • Mida:21.0 x 14.0
  • Enquadernació:Rústica
Abecedari poètic

Poemes fàcils i divertits, ideals per familiaritzar-se amb el llenguatge poètic.

 

Primeres pàgines

Etiquetes: , , ,

Sense comentaris

Trackbacks/Pingbacks

  1. 5 propostes de lectura per fomentar l’hàbit lector | SomDocents - […] fomentar l’hàbit lector i l’esperit crític dels alumnes. Algunes propostes interessants són: Abecedari poètic, Salvador Comelles; 47 trossets, Cristina…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.