Les primeres novetats de Cruïlla de l’any per als lectors més menuts ja han arribat a les llibreries aquest febrer. Us presentem tres llibres que, de ben segur, agradaran als petits més juganers i aventurers:

1) Toc! Toc! Qui truca?, de Yayo Kawamura, és un nou llibre de la sèrie Pep & Mila que tan bona acollida està tenint entre els petits lectors en els últims anys. En aquesta ocasió trobarem un munt de solapes per jugar amb els protagonistas, que aquest cop reben un paquet misteriós que els portarà una sorpresa. 
 2) L’illa màgica, de Marion Billet, és un llibre animat ple de sorpreses, amb solapes, rodes i coses que brillen en la foscor… i amb un mapa de l’illa Màgica! Els lectors es trobaran amb la història del Trapella, que ha rebut un missatge misteriós: ha de travessar la meravellosa illa Màgica i arribar a la punta dels dofins blaus. Voleu ajudar-lo?
3) On és el Dudú, de Sophie Ledesma, ens presenta un format original i interactiu que fomenta la curiosita de l’infant. Aquest llibre ens presenta el Nil, que no troba el seu conillet de dormir, el Dudú. On es deu haver ficat? Ajudeu-lo a buscar-lo bé per tots els racons amb la llanterna mágica. 

 

Quina d’aquestes novetats escolliríeu per als vostres petits?

Recordeu que també podeu consultar tot el nostre catàleg infantil a www.cruilla.cat

Bona lectura!