slider_SomelquellegimFB

 

Més enllà d’editar llibres que agradin i estimulin el pensament i els aprenentatges de menuts i joves, a Cruïlla també volem comprometre’ns amb la lectura  d’una  altra  manera.  Enguany  hem  decidit engrescar-nos amb un nou repte: que tothom parli de les seves lectures.

En  el  nostre  dia  a  dia  ens  adonem  que  ens  agrada parlar  de  llibres  perquè,  quan  ho  fem,  ens  vénen ganes  de  llegir  més.  Així  que,  si  volem  fomentar  la lectura, per què no fer-ho promovent que es parli de llibres? La campanya #somelquellegim és la nostra iniciativa per compartir el gust per la lectura i convidem a participar-hi a tothom.

Llegir  és  una  vivència  que  associem  majoritàriament amb la soledat, però quan compartim amb els altres el que  llegim  creem  una  experiència  que  pot  ser  molt enriquidora. Quan parlem de llibres no només recomanem un llibre, o el desaconsellem, també diem molt de nosaltres perquè transmetem el que ens agrada, el que ens  motiva,  i  intercanviem  punts  de  vista  i,  a  vegades, fins i tot adoptem perspectives noves. La  lectura  té  la  capacitat  d’emocionar-nos,  i  com  els sentiments,  també  pot  encomanar-se. 

Fem  fluir l’experiència entorn el llibre!

Convidem a tothom a parlar de llibres utilitzant l’etiqueta #somelquellegim a les xarxes socials!

 

El missatge de la campanya #somelquellegim no només es desenvolupa a través de les comunicacions digitals, també vertebra les comunicacions en paper dirigides a llibreries i a centres escolars, com el díptic de presentació del nou Vaixell de Vapor, o el tríptic de recomanacions lectores per a Secundària Empremtes lectores. A més, també esdevé el motor d’un acte entorn la lectura de gran interés: la Jornada #somelquellegim.

 

Podeu seguir totes les actualitzacions de la campanya a www.llegircruilla.cat/somelquellegim.