A poc a poc ens acostem a la diada de Sant Jordi i volem presentar-vos unes quantes novetats.

El Pep i la Mila volen estar molt presents aquest Sant Jordi i aixó, aquest mes de març en traiem dues novetats; Què li agrada a la Mila? i  Què li agrada al Pep?, de l’autora i il·lustradora Yayo Kawamura.

_36FA3_177969.pdf

Què li agrada a la Mila?
978-84-661-4195-6
_36F9J_177968.pdf

Què li agrada al Pep?
978-84-661-4194-9

 

Es tracta de dos llibres divertits amb situacions quotidianes per descobrir què els agrada a la Mila i al Pep.

Per a tots aquells petits lectors i creadors a qui agrada decidir com ha de ser la història de sant Jordi tenim el llibre Viu la història amb… El cavaller Jordi, escrit i il·lustrat per Marie Morey, que presenta vuit aventures diferents per combinar.

Sant Jordi

Viu la història amb… El cavaller Jordi
978-84-661-4182-6

El cavaller Jordi ha d’anar a salvar la princesa i el lector decidirà, a cada pàgina, quina opció ha d’escollir.

De l’autor Dav Pilkey, aquest any tindrem moltes novetats: una pel·lícula, nous títols, spin-offs,… Però per començar presentem, amb un nou disseny de cartoné, els dos primers títols de la col·lecció el Capità Calçotets, Les aventures del Capità Calçotets i El Capità Calçotets i l’atac dels vàters parlants.

Cap. Calç n1Les aventures del Capità Calçotets
978-84-661-4202-1
_3I0TR_179124.pdfEl Capità Calçotets i l’atac dels vàters parlants
978-84-661-4203-8

En el primer títol de la col·lecció, Les aventures del Capità Calçotets, en Jordi i l’Oriol, dos trapelles, s’han inventat un heroi invencible i encara més ximple que ells mateixos: el Capità Calçotets. Pel que fa a la segona part, d’una banda, en Jordi i l’Oriol s’han proposat convertir en un daltabaix la mostra d’invents que organitza cada any l’escola i, de l’altra, un exèrcit de vàters parlants amenaça el planeta.

Roberto Santiago, juntament amb l’il·lustrador Enrique Lorenzo, ens presenten la tercera part d’Els Forasters del Temps, titulada L’aventura dels Vallbona a l’Imperi romà.

Adobe Photoshop PDFL’aventura dels Vallbona a l’Imperi Romà
978-84-661-4219-9
Els Vallbona viatgen a l’Imperi romà i són venuts com a esclaus al mercat de Numítor. Per primer cop, les circumstàncies separaran la família, i el Tià, convertit en gladiador, haurà de combatre amb les feres del Circ August.

Forasters

 

Per acabar, no podem deixar de parlar del tercer títol de la col·lecció Bru Artiac. Després de tants mesos d’espera, Enric Gomà ens presenta Operació Cul de la Lleona, il·lustrat per Artur Laperla. Un cop més, el Bru haurà de fer servir el seu enginy per sortir d’una situació esbojarrada.

El pare del Bru els dona una notícia bomba: els de la feina el traslladen a Girona. El Bru i la seva germana posen el crit al cel: Girona? Ells no hi volen pas anar!

Un dia, d’excursió, algú llança una pedra al Tapís de la Creació i culpa el Bru. Com s’ho farà, per demostrar que no ha estat ell?bru artiac

172199_CUBIERTA.indd

Operació Cul de la Lleona
978-84-661-4218-2

Gaudiu de la lectura i si voleu més informació dels llibres de Cruïlla o SM accediu a cruilla.cat i literaturasm.com