El 9 de juny s’estrena als cinemes de Catalunya Capità Calçotets. La seva primera pel·liculassa, la pel·lícula de DreamWorks basada en les aventures d’en Jordi, l’Oriol i el Capità Calçotets.

L’estrena d’una pel·lícula basada en un llibre, com és en aquest cas, és sempre una gran motivació per que els nens i nenes agafin un bon hàbit de lectura.

Us animem a que inviteu els vostres fills a llegir qualsevol llibre d’aquesta col·lecció present a 29 països i traduïda a 20 llengües. S’han venut més de 70 milions d’exemplars a tot el món.

Per l’estrena, des de Cruïlla, hem tret dues novetats que us faran passar molt bones estones i conèixer més a fons el superheroi 50% Heroi, 100% Cotó

182000_CAP_CALZ_CAT_CUB.indd179141_Cubierta.indd

 

En Jordi Brunet i l’Oriol Xuriguera són dos nens molt trapelles que estudien a l’Escola Jeroni Boqueres. Els dos amics es dediquen, en les seves estones lliures, a crear les seves pròpies històries protagonitzades pel Capità Calçotets, un superheroi que disposa d’uns calçotets amb poders superelàstics i lluita contra perversos enemics. Les malifetes d’en Jordi i l’Oriol treuen de polleguera el director de l’escola, el senyor Grabulós, a qui aconsegueixen hipnotitzar i acaba convertint-se en el mateix Capità Calçotets dels seus còmics.

 

El tràiler


No us perdeu el tràiler de la pel·lícula en català. No podreu parar de riure!

El llibre

capi

I si us agrada la pel·lícula… no us podeu perdre el llibre que va inspirar-la.

 

Coneix la resta de la col·lecció a cruilla.cat