Halloween literari

Ja ho teniu tot preparat per la nit més terrorífica de l’any? Des de Cruïlla us portem un seguit de llibres monstruosos per acompanyar aquest Halloween.

sopar de por

Un sopar de por 9788466142120

Aquesta nit se celebra un sopar de gala que reuneix els personatges més malvats del món. Quins plats deu haver preparat el xef Jean-Col Trinxat? Aixequeu les solapes i ho sabreu. Els nou personatges més malvats, un xef de renom mundial i un restaurant tres estrelles negres a Un sopar de por.

Princeses drac

Sa majestat la bruixa (Princeses Drac) 9788466142205

Les tres princeses aventureres, la Nuna, la Bamba i la Koko, van al castell dels pares de la Nuna i allà coneixeran una cosina que, d’entrada, sembla molt simpàtica però que en realitat amaga un secret terrible. Que serà, el que oculta?

futbolissims castell embruixat

Els Futbolíssims. El misteri del Castell embruixat 9788466137720

Els Futbolíssims han fet un pacte i res ni ningú no els separarà mai. Passi el que passi. Quan se’n van a Escòcia, seguint una idea del seu entrenador, el Morley, a participar en el mític torneig de les sis nacions, un munt de dificultats posaran a prova la seva amistat i les seves dots esportives. Quin interès hi té, el Morley, en aquest torneig? Què és aquesta estranya presència que s’apareix cada nit als Futbolíssims?

cosa de bruixes

Cosa de bruixes  9788466128193

Les Escanyabledes, un dels set llinatges de la comunitat de les bruixes, han fet sortir una berruga a la punta del nas de totes les nenes. Com a càstig, les Escanyabledes són convertides en nines que les criatures trobaran a les capses de cereals. L’encanteri només es trencarà quan la nena amb qui conviuen els faci un petó d’amor.

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.