Renovació Gran Angular

Després de gairebé més de 30 anys existint i amb més de 180 obres d’autors nacionals i internacionals, Gran Angular realitza una renovació en els seus llibres. Ampliació de gèneres i temes, formats més grans, cobertes més atractives, nou logotip… són alguns dels canvis que es realitzaran.

 renov ga

 

Gran Angular és una col·lecció referent de la literatura juvenil i en la prescripció a escoles, que es modernitza per continuar acompanyant els adolescents i joves en la seva lectura del món, crítica, constructiva i compromesa. Un canvi en el qual es manté la seva essència, amb temes d’actualitat i autors de qualitat, però guanyant en proximitat a la realitat actual i als nous lectors.

 nuevologo

 

La renovació d’imatge de la col·lecció coincideix amb els Premis Gran Angular, que se celebraran el pròxim dia 10 d’octubre. El llibre guanyador s’editarà amb el nou disseny i format dins de la col·lecció.

 

secret anitc secret renov

9788466143479

 

6 títols que es renoven amb el nou format són Camps de maduixes, Hot dogs, Un haiku per a l’Alícia, El secret del bandoler, La Balada del funicular miner i Jo, el desconegut. I com a novetat ens trobem amb Cor de Cactus i altres formes d’estimar de l’Anna Manso.

camps

9788466143417

hot dog

9788466143530

haiku

9788466143400

funicular

9788466143394

desconegut

9788466143318

cor cactus

9788466143578

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.