Ja som a l’octubre i Cruïlla porta un munt de novetats per als nens de totes les edats.

Per als més petits de casa tenim els llibres de Vull això!, diu el pingüí i És meu!, diu el lleó. Dos llibres on els menuts podran aprendre a dir “sisplau” i a compartir.

Deixa volar la imaginació amb Super Tom, un conill a qui li agrada molt disfressar-se. Què serà avui? Un marcià, un submarinista, un aviador? Un llibre amb moltes animacions i textos senzills per ajudar en Tom a disfressar-se.

pingüí

9788466141918

lleó

9788466141901

SUPER TOM COBERTA catala.indd

9788466142878

 

Digues on és la prehistòria, un gran llibre amb sis dobles pàgines profusament il·lustrades per ensenyar-nos diversos aspectes de la prehistòria: els primers homínids, l’edat de gel, la caça, l’agricultura, les pintures rupestres… a més d’unes solapes amb petites imatges per buscar.

imagenOriginal

9788466143295

 

D’Hervé Tullet arriba una nova entrega. A Oh! Un llibre que parla s’ha d’observar i posar-hi atenció perquè, a cada pàgina, dona instruccions als petits sobre què han de fer perquè el llibre parli.

llibre que parla

9788466143301

 

Agafeu els nou personatges més malvats que hi ha, afegiu-hi un gran xef de renom mundial, poseu-ho tot en un restaurant de tres estrelles negres… i tindreu Un sopar de por! Aixequeu les solapes per descobrir les croquetes d’àvia, la llet podrida amb cruixent de formigues o l’escalivada de llangardaix. I, sobretot, no us perdeu el plat sorpresa del final…

sopar

9788466142120

 

Un any ple d’històries, un llibre de contes, mites i llegendes que també ens fa conèixer les celebracions i les festes tradicionals i populars de tot l’any, tan de casa nostra com de països llunyans.

any9788466141765

 

Del creador del Capità Calçotets arriba L’Home Gos, un llibre en forma de còmic molt divertit! Un nou heroi amb el cos d’un humà i el cervell d’un gos protegirà la ciutat i lluitarà contra les terribles maleses del gat més dolent del món.

home gos

9788466143097

 

Dos noves edicions amb el nou disseny del Capità Calçotets.

A El Capità Calçotets i la invasió dels extraterrestres, tres extraterrestres molt perillosos s’han infiltrat a l’escola, han enganyat el director i intenten dominar tot el món. En Jordi i l’Oriol hauran d’ajudar el Capità Calçotets a enfrontar-s’hi i derrotar-los.

El Capità Calçotets i la terrible trama del professor Tirapets explica com en Jordi i l’Oriol ajuden al Capità Calçotets a lluitar contra el professor Titus Tirapets Tovagrossa, que s’ha entestat a fer encongir l’escola amb tothom a dintre.

capita invasio

9788466143387

capita tirapets

9788466143431

 

Arriba la quarta entrega de la saga dels Forasters del temps, L’aventura dels Vallbona al galió pirata. La família Vallbona apareix de cop i volta en un vaixell pirata… en ple abordatge d’un buc de l’Armada anglesa. Ens trobem a l’any 1715, a les aigües del mar Carib: l’edat d’or dels pirates. El famós corsari Capanegre haurà de decidir què fer amb en Sebas i la seva família: passar-los per la quilla? Llançar-los als taurons? O… unir-los a la seva tripulació de bucaners?

forasters

9788466142892

 

Si vols un llibre fascinant amb visors de colors per descobrir el cos humà: l’esquelet, els músculs i els òrgans, Il·luminatomia és el teu llibre.

imagenOriginal (2)

9788466143240

 

De l’exitós autor Neil Gaiman i l’il·lustrador Chris Riddell arriba L’Ot i els gegants de gel. Una aventura èpica amb poderosos deus nòrdics i terrorífics gegants de gel.

ot

9788466143219

 

Per últim, un llibre de l’Anna Manso. Música, amics, institut, pares, mares, germans i amor, amor, amor. Aquesta novel·la ens convida a estimar. A estimar a tothom: a la nostra família, amics… A estimar sense culpa, sense prejudicis i, sobretot, a estimar-nos a nosaltres mateixos. Amb bon humor i amb optimisme.

cor

9788466143578

 

 

Com heu vist hi ha llibres per a tots els gustos. No es fàcil decidir, però… tu, amb quin et quedes?