Dia de la ciència

Avui és el dia de la ciència, aprofita i escull un dels nostres llibres de temàtica científica per aprendre coses fascinants del nostre món i tot allò que ens envolta.

 

L’espai amb moviment

espai moviment9788466141857

Com es preparen els astronautes per viatjar a l’espai? Quines parts té un coet? Perquè de Mart se’n diu el planeta vermell? Un llibre amb animacions, solapes i rodetes per conèixer bé l’espai.

 

Com funciona el món?

com funiona el món

9788466125277

Llibre amb solapes i desplegables sobre l’origen i el funcionament de la Terra.

 

Com va començar el món?

com va començar el món

9788466138581

Com va començar l’univers? D’on venim els humans? Com eren els nostres avantpassats? Per què les idees de Darwin van ser tan revolucionàries? Com s’ho van fer els romans per crear un imperi tan extens? Quin futur ens espera?

Amb aquesta guia, plena de solapes, rodes i desplegables espectaculars, trobaràs resposta a com va començar el món… i què va passar després!

 

 

La Terra i el Cel, un llibre interactiu

la terra i el cel

9788466123372

Un llibre interactiu amb solapes, rodetes, desplegables i pestanyes per conèixer a fons la Terra i els altres planetes.

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.