Aquest Nadal gaudeix de la lectura amb les nostres novetats. Llibres de totes les temàtiques i per a totes les edats. Aprofita i regala literatura per als més petits de casa aquestes festes.

Per als més menuts portem 3 novetats: Vull això!, diu el pingüí  i És meu!, diu el lleó. Dos llibres on els nens podran aprendre a dir “sisplau” i a compartir.

pingüílleó

 

Ajuda el Super Tom  a disfressar-se. Què serà, avui? Un marcià, un submarinista, un aviador? Un llibre amb moltes animacions i textos senzills

SUPER TOM COBERTA catala.indd

 

Per passar una bona estona tenim quatre títols que aconseguiran que els més petits de la casa estiguin entretinguts i puguin treure-li el màxim de suc de les lectures.

De l’Hervé Tullet aquest nadal tenim una nova entrega. Oh! Un llibre que parla . Un llibre d’observació i d’atenció que, a cada pàgina, dona instruccions al lector sobre què ha de fer perquè el llibre parli.

llibre que parla

Del mateix autor tenim Un llibre, Un joc, Colors i Taller d’artistes.

 

La Meritxell Martí i en Xavier Salomó ens presenten Un sopar de por . Agafeu els nou personatges més malvats que hi ha, afegiu-hi un gran xef de renom mundial, poseu-ho tot en un restaurant de tres estrelles negres… i tindreu un sopar de por! Aixequeu les solapes per descobrir les croquetes d’àvia, la llet podrida amb cruixent de formigues o l’escalivada de llangardaix. I, sobretot, no us perdeu  el plat sorpresa del final…

sopar de por

 

Pels fanàtics dels dracs, Katie Haworth en explica com tenir cura d’un drac amb el llibre El llibre del guardià de Dracs (9788466142151). Has somiat algun cop volar cel enllà dalt d’un animal fascinant? Vols conèixer tots els secrets de la història dels dracs? T’agraden les aventures? En aquest llibre ple de màgia i de sorpreses aprendràs què s’ha de fer per convertir-se en guardià de dracs!

guardia dracs

 

I de la col·lecció Digues on és tenim Digues on és gegant. La prehistòria . Sis dobles pàgines profusament il·lustrades per ensenyar-nos diversos aspectes de la prehistòria: els primers homínids, l’edat de gel, la caça, l’agricultura, les pintures rupestres… A més d’unes solapes gegants amb petites imatges per buscar.

imagenOriginal

De la mateixa col·lecció tenim llibres de Dinosaures, animals, els continents, la granja i la casa.

 

Al Nadal també hi ha moments per aprendre de forma interactiva i divertida amb aquests llibres plens de coneixements i il·lustracions.

L’espai amb moviment i La ciutat amb moviment . Dos llibres fascinants amb animacions i plens de solapes i finestres per conèixer bé l’espai i la ciutat.

espai movimentciutat moviment

 

Il·luminatomia , Un llibre fascinant amb visors de colors per descobrir el cos humà: l’esquelet, els músculs i els òrgans.

imagenOriginal (2)

 

Com a llibre per compartir entre pares i fills, l’Angele McAllister ens porta Un any ple d’històries . Es tracta d’una recopilació de 52 contes, faules, mites i llegendes que us farà viatjar per tots els racons del món, celebrant un any ple d’històries.

any

 

Passem als llibres per als primers lectors. Petites novel·les amb les quals podran introduir-se en aquest món de la literatura amb dos títols de la sèrie blanca de Vaixell de Vapor.

L’Estevet, quin ratolí . L’Estevet és un ratolí de camp a qui li encanta fer excursions amb els amics. S’ho passen d’allò més bé! En aquest llibre s’hi expliquen quatre històries de l’Estevet, una per a cada estació de l’any.

La gota de pluja que tenia por . Durant una tempesta, una goteta no s’atreveix a tirar-se del núvol perquè creu que morirà esclafada. El núvol, que no ho pot permetre, troba una solució: li diu a la goteta que es tiri quan passen per damunt d’una muntanya nevada. Història escrita en vers.

ratoligota pluja

 

Del super heroi més intrèpid tenim una edició amb nou disseny. El Capità Calçotets i la invasió dels extraterrestres i El Capità Calçotets i la terrible trama del professor Tirapets .

capita invasiocapita tirapets

 

Del mateix creador arriba L’Home Gos, un heroi amb el cos d’un humà i el cervell d’un gos, que protegirà la ciutat i lluitarà contra les terribles maleses del gat més dolent del món.

home gos

 

Pel que fa a narrativa tenim dos autors que aconsegueixen que els petits i joves de la casa, agafin més ganes de llegir mitjançant aventures on el que es treballa més és l’esforç col·lectiu per resoldre misteris.

A més a més, tenim una nova entrega dels Forasters del Temps d’en Roberto Santiago, autor de Els Futbolíssims. L’aventura dels Vallbona al galió pirata. En aquest viatge en el temps, els Vallbona van a parar a un galió pirata,  i comparteixen aventures amb el temible Capanegra i amb la capitana pirata Anna la pèl-roja. Però en aquest relat, els pirates no van darrere d’un tresor qualsevol. La seva idea és fundar una nova societat sense esclaus i en la qual dones i homes siguin tractats per igual.

forasters

 

Pels seguidors de les Princeses Drac d’en Pedro Mañas, també tenim una nova entrega. L’illa de les fades pirata. Les tres Princeses Drac es disposen a anar a passar les vacances al castell del pare de la Bamba, en una costa llunyana i tranquil·la. Però un cop allà tornaran a trobar la malèfica Lília, que ara és una pirata perillosa i té presoneres un munt de petites fades.

princeses drac

 

Per finalitzar, parlem dels llibres pels joves de la casa . Com a novetats presentem les següents  novel·les de tres grans autors com són el Neil Gaiman, l’Anna Manso i el Francesc Puigpelat. Tres històries amb temàtiques totalment diferents i per a tots els gustos.

L’Ot i els gegants de gel. De l’aclamat autor Neil Gaiman i l’il·lustrador Chris Riddell arriba aquesta aventura èpica que et deixarà gelat.  En les profunditats d’un hivern que semblava que no tingués fi, l’Ot no acabava de sentir-se bé del tot. Només tenia una destral vikinga per recordar el seu pare i una cama una mica coixa per recordar les seves pròpies peripècies. Per això, una matinada fosca i gelada es va posar roba ben gruixuda, va pispar una penca de salmó i, amb la seva crossa i la destral, se’n va anar enllà per la neu…

L'Ot i els gegants de gel

 

Cor de cactus i més formes d’estimar . Amb aquesta novel·la, l’Anna Manso ens convida a enamorar-nos i a estimar. A estimar a tothom, la família, els amics…, però a estimar bé, sense rancors, sense culpa, sense prejudicis i, sobretot, a estimar-nos a nosaltres mateixos. I ens hi convida amb optimisme, amb una història i un món molt proper als lectors:  el seu propi món.

cor

 

Per últim, volem fer una menció especial al llibre guanyador del Premi Gran Angular 2017, La Ciutat secreta de Toubkal d’en Francesc Puigpelat. Una història d’emoció, intriga, aventura, amor, retrobament, lluita, sorpresa… Uns quants anys després de la mort misteriosa del seu germà, la Julie torna al Marroc per mirar de descobrir què va passar. Allà coneix la Fàtima, una jove òrfena amb un passat fosc. Totes dues juntes faran uns descobriments increïbles que posaran les seves vides en perill.

179154_cub_laciutatperdidadeltoukbal.indd

 

Què us han semblat les novetats d’aquest Nadal?

Hi ha ganes de llegir?

Podreu trobar tot això i moltes coses més a cruïlla.cat

Ho, ho, ho….. Bon Nadal!!