UN PER tu, UN PER tots

un per tu, un per tots

Des de fa ja 8 anys, la Fundación SM organitza per Nadal la campanya UN PER tu, UN PER tots, una acció solidària que té com a objectiu fer arribar la lectura i la diversió a tots els nens en situacions desfavorables.

Desprès de l’èxit de les campanyes anteriors, la Fundación SM ha donat més de 510.000 llibres. Ja son milers de nens i nenes els beneficiats per aquesta iniciativa.

Estem convençuts que un llibre pot alegrar els nens i nenes, per això un any més volem que ningú es quedi sense llibre.

Si creus, com nosaltres, que un llibre és un instrument essencial, compra qualsevol títol de la col·lecció El Vaixell de Vapor aquest Nadal, del 18 al 24 de desembre. Per cada Vaixell de Vapor que es vengui, la Fundación SM en donarà un altre a projectes d’ajuda a la infància. Les entitats col·laboradores seran Save the Children, Fundación Balia (que farà arribar els llibres als seus programes d’atenció als menors) i Fundación Seur (que assumeix la distribució i lliurament dels llibres)

Aquest any, molts nens i nenes necessiten un Vaixell per somiar.

Si vols saber els títols de la col·lecció més solidària els pots trobar aquí.

 

 

UN PER tu, UN PER tots!

fundacion     vaixell      logo cruilla

 

Save_the_Children_logo_svg     Balia.gde     seur

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un comentari

  1. bON DIA, ENS ENCANTA AQUESTA IDEA QUE HEU TINGUT PER FER ARRIBAR A TOTS ELS NENS I NENES UN LLIBRE PER LLEGIR. pERÒ LA NOSTRA ESCOLA, UN CENTRE caep TAMBÉ GAUDIRIA D’AQUESTA FANTASTICA IDEA….gRÀCIES UNA MESTRA QUE HA FET QUE ELS NENS S’ENGRESQUIN A LA LECTURA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.