un per tu, un per tots

Des de fa ja 8 anys, la Fundación SM organitza per Nadal la campanya UN PER tu, UN PER tots, una acció solidària que té com a objectiu fer arribar la lectura i la diversió a tots els nens en situacions desfavorables.

Desprès de l’èxit de les campanyes anteriors, la Fundación SM ha donat més de 510.000 llibres. Ja son milers de nens i nenes els beneficiats per aquesta iniciativa.

Estem convençuts que un llibre pot alegrar els nens i nenes, per això un any més volem que ningú es quedi sense llibre.

Si creus, com nosaltres, que un llibre és un instrument essencial, compra qualsevol títol de la col·lecció El Vaixell de Vapor aquest Nadal, del 18 al 24 de desembre. Per cada Vaixell de Vapor que es vengui, la Fundación SM en donarà un altre a projectes d’ajuda a la infància. Les entitats col·laboradores seran Save the Children, Fundación Balia (que farà arribar els llibres als seus programes d’atenció als menors) i Fundación Seur (que assumeix la distribució i lliurament dels llibres)

Aquest any, molts nens i nenes necessiten un Vaixell per somiar.

Si vols saber els títols de la col·lecció més solidària els pots trobar aquí.

 

 

UN PER tu, UN PER tots!

fundacion     vaixell      logo cruilla

 

Save_the_Children_logo_svg     Balia.gde     seur