Un sopar de por a TV3

El passat dia 18 de desembre, “Un sopar de por” va sortir a la tele!

TV3 va fer unes petites recomanacions per aquest Nadal i, “Un sopar de por” va ser un dels llibres triats.

Un sopar de por TV3

Els més dolents dels contes es reuneixen al voltant de la taula en aquest llibre, les viandes les ha preparat un xef de renom mundial, en Jean-Col Trinxat, en una nit de gala monstruosa.

“Un sopar de por”, creat pel tàndem que formen l’il·lustrador Xavier Salomó i l’escriptora Meritxell Martí.

Si vols veure la notícia de TV3 clica aquí. (Min 43:24 – 43:39)

 

Un sopar de por TV3

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.