Cor de cactus i altres formes d’estimar. Un llibre que parla de música, amics, institut, pares, mares, germans i amor.

Amb aquesta novel·la, l’Anna Manso ens convida a estimar. A estimar tothom: la nostra família, els nostres amics, a enamorar-nos; però a estimar bé, sense rancors, sense culpa, sense prejudicis i sobretot, a estimar-nos a nosaltres mateixos. Amb bon humor i amb optimisme; amb una història i un món ben conegut pels lectors: el seu propi món.

Cor de cactus i altres formes d'estimar

 

ANNA MANSO

Anna Manso va néixer a Barcelona, al barri de gràcia, el 1969. Escriu guions, llibres de literatura infantil i juvenil, a més de blogs i articles.

L’any 2008 va guanyar el Premi Gran Angular amb el llibre Canelons freds i el 2016 amb Allò de l’avi. Ha escrit, entre d’altres, els llibres de les col·leccions Quin Fàstic de Fama! i Una Noia N.O.R.M.A.L.

Ha escrit guions de programes infantils com “Barrio Sésamo”, Club Super3 o Mic. A més de sèries per adults i programes diversos com Cuina x solters o el de literatura De Buena Tinta.

 

Aprofitem per convidar-vos el pròxim divendres 26 de gener, a les 18.30h a la Fnac del Centre Comercial El Triangle, on l’Anna Manso ens presentarà el seu llibre acompanyada de Joan Antoni Martin Piñol, actor, humorista i autor, i Laia Soler, escriptora de juvenil romàntic.

Us esperem a tots!

187341_Invitacion Anna Manso Fnac

 

A més, us informem que teniu una llista amb les cançons que surten al llibre al nostre compte de Spotify, perquè gaudiu, no només de la lectura, sinó també de la música.