Novetats febrer 2018

Ja estem al 2018 i com cada any us volem presentar les novetats que us faran gaudir de la lectura durant aquest mes de febrer.

Aquest any comencem amb força amb continuacions de col·leccions que agraden molt, amb novetats que esperem que us fascinin i amb títols renovats i noves edicions.

 

Comencem amb els llibres per als petits de la casa.

Ha arribat la tardor i en Pep i la Mila se’n van a la granja del seu amic Nil. Reguen l’hort, recullen pomes, cullen carbasses, munyen la vaca, van al galliner i veuen molts animals.

 

Pep i Mila A la granja

Contes de sempre per somiar

Coneixes els tres porquets, la Rínxols d’Or, en Patufet…? Vols tornar a viure les seves aventures? Demana al pare, a la mare, a l’àvia o a qui vulguis que et torni a explicar aquestes fantàstiques històries que et faran somiar.

 

 

Les Princeses Drac i els seus amics naveguen fins al centre de l’oceà per rescatar els pares d’en Rosko. De sobte, una tempesta els fa naufragar. Per sort, aconsegueixen arribar a una illa per poder recuperar les forces… o no. I és que un ceptre capaç de generar tempestes pot fer les coses molt difícils.

Cinquè llibre de les Princeses Drac, en què un parell de reis, habitants del cel, ens faran ballar al ritme dels llamps.

 

Princeses Darc. Els gemans Tempesta

Ha tornat la Penya dels Tigres! Un dels clàssics i fenòmens literaris dels anys 90 ha tornat amb tres títols renovats. Amb un nou format, material per resoldre els enigmes i amb més colors!

Penya dels Tigres Penya dels Tigres Penya dels Tigres

Els tres amics de la Penya dels Tigres, la Virgi, en Lluc i en Pau, han de trobar un tresor amagat en una illa. Per arribar-hi, però, passen per moltes peripècies.

La Penya dels Tigres fan un viatge a una illa deserta per visitar el famós actor Sam Pomkin, però els misteris que els esperen a la mansió del seu amfitrió són més desconcertants i terrorífics que les seves pel·lícules

Una nova aventura dels tres amics de la Penya dels Tigres. En aquesta ocasió, són testimonis d’uns fenòmens molt estranys que tenen lloc a l’hípica Guttman. Sembla que algú vol fer creure a tothom que allà hi ha fantasmes.

 

 
Pel que fa a la literatura juvenil, tenim dos títols que es renoven i dues noves edicions:

Els escarabats volen al capvespre Un estiu amb l'anna M

Els escarabats volen al capvespre

Un estiu amb l’Anna

M

imagenOriginal (26) imagenOriginal (37)  

Fora de mi

L’home dels records

 

A més arriba la quarta entrega de la saga L’home dels records: Fill, producte 36.

Fill, producte 36

 

En una comunitat que sembla perfecta, la Claire rep l’assignació de ser paridora. Sembla una missió molt fàcil: ha d’engendrar un Nat per donar-lo a una família. Després del part, però, descobreix sentiments que mai havia tingut i que l’abocaran a una aventura vital plena de perills i de sentiments contraposats.

 

 

 

Us desitgem que aquest any us ho passeu molt bé amb les noves lectures plenes d’aventures.

 

 

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.