Torna la Penya dels Tigres

Penya del Tigres

Ha tornat la penya més aventurera de totes! I amb un format renovat, amb materials per poder resoldre els enigmes i amb més colors! Ja és aquí La penya dels Tigres!

Després de més de 400.000 exemplars venuts en català, 47 títols publicats de la col·lecció i més de 300 edicions, torna un dels fenòmens literaris dels 90’.

Cada llibre ens presentarà un enigma diferent en diversos llocs del planeta. Juntament amb la Virgi, en Lluc i en Pau, podreu resoldre els enigmes mentre et comparteixen els seus coneixements i trucs de detectius com poden ser camuflar-se o endevinar la intenció dels criminals.

 Penya dels Tigres antic yellow-arrow-pin  Penya dels Tigres

 

Els 3 títols que s’han renovat són: El temple del tro, La màscara que escopia foc i El misteri de l’hípica.

 

Penya dels Tigres
  • El temple del Tro, en què els tres amics de la Penya dels Tigres han de trobar un tresor amagat en una illa.

 

  • La màscara que escopia focEn aquest cas, la Virgi, en Lluc i en Pau, viatgen a una illa deserta per visitar un famós actor, però els misteris que els esperen a la mansió del seu amfitrió són més desconcertants i terrorífics que les seves pel·lícules.
Penya dels Tigres

 

Penya dels Tigres
  • El misteri de l’hípica, una nova aventura dels tres amics de la Penya dels Tigres. En aquesta ocasió, són testimonis d’uns fenòmens molt estranys que tenen lloc a l’hípica Guttman. Sembla que algú vol fer creure a tothom que allà hi ha fantasmes.

 

 

Vols ajudar a resoldre aquest misteris? Torna’t a unir-te a La penya del tigres.

protas penya dels tigres

 

 

Etiquetes: , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.