Penya del Tigres

Ha tornat la penya més aventurera de totes! I amb un format renovat, amb materials per poder resoldre els enigmes i amb més colors! Ja és aquí La penya dels Tigres!

Després de més de 400.000 exemplars venuts en català, 47 títols publicats de la col·lecció i més de 300 edicions, torna un dels fenòmens literaris dels 90’.

Cada llibre ens presentarà un enigma diferent en diversos llocs del planeta. Juntament amb la Virgi, en Lluc i en Pau, podreu resoldre els enigmes mentre et comparteixen els seus coneixements i trucs de detectius com poden ser camuflar-se o endevinar la intenció dels criminals.

 Penya dels Tigres anticyellow-arrow-pin Penya dels Tigres

 

Els 3 títols que s’han renovat són: El temple del tro, La màscara que escopia foc i El misteri de l’hípica.

 

Penya dels Tigres
  • El temple del Tro, en què els tres amics de la Penya dels Tigres han de trobar un tresor amagat en una illa.

 

  • La màscara que escopia focEn aquest cas, la Virgi, en Lluc i en Pau, viatgen a una illa deserta per visitar un famós actor, però els misteris que els esperen a la mansió del seu amfitrió són més desconcertants i terrorífics que les seves pel·lícules.
Penya dels Tigres

 

Penya dels Tigres
  • El misteri de l’hípica, una nova aventura dels tres amics de la Penya dels Tigres. En aquesta ocasió, són testimonis d’uns fenòmens molt estranys que tenen lloc a l’hípica Guttman. Sembla que algú vol fer creure a tothom que allà hi ha fantasmes.

 

 

Vols ajudar a resoldre aquest misteris? Torna’t a unir-te a La penya del tigres.

protas penya dels tigres