nen st jordi

A poc a poc ens acostem a la diada de Sant Jordi i volem presentar-vos unes quantes novetats de Cruïlla.

 

El Pep i la Mila volen ser molt presents aquest Sant Jordi i per això, arriben en forma de peluix. Als packs de Pep i Mila, hi trobaràs un llibre i un peluix dels teus personatges preferits.

 pack peppack mila

 

Per als nens de 3 a 5 anys us recomanem tres llibres per descobrir un munt de coses:

 

El camp i la ciutat

Què hi ha al camp i què hi ha a la ciutat? Amb aquest llibre que es gira podran comparar el camp i la ciutat, els gratacels i les muntanyes, els autocars i els tractors… També aprendran com es diu tot en anglès!

 

 el camp i la ciutat

 

 

 

De què treballen els animals?

Saps quina feina tenen, els animals? Un fantàstic llibre perquè els infants observin com les diferents espècies d’animals treballen junts a la natura.

 

 de que treballen els animals

 

 

 

Els sentiments d’en Fèlix

En Fèlix i el seu conillet ajudaran els menuts a reconèixer els seus sentiments: afecte, vergonya, por, alegria, tristesa…

 

 Felix

 

 

Si el que volen és deixar volar la seva imaginació, la col·lecció Magic Art és perfecta per a ells.  Amb il·lustracions que podran rascar per personalitzar cadascuna de les escenes i amb poesia de la natura i del fons marí.

magic art boscmagic art mar

 

 

Una història diferent per aquest Sant Jordi, Un sant Jordi molt tossut. El cavaller Jordi vol vèncer el drac com sigui, però no li serà tan fàcil com es pensa, perquè el drac és molt espavilat. Tant, que al final li farà una gran sorpresa inesperada.

un sant jordi molt tossut

 

De l’autor Dav Pilkey, amb un nou disseny en cartoné, la cinquena i sisena entrega de la col·lecció El Capità Calçotets:

  • El capità Calçotets i la dona del monyo mutant
  • El capità Calçotets i el combat cruent amb l’hominoide mucoide (I): La nit de les mil burilles

Capità calçotets

 

  • Roberto Santiago, juntament amb l’il·lustrador Enrique Lorenzo, ens presenten la cinquena part d’Els Forasters del Temps, titulada L’aventura dels Vallbona i el petit gàngster.

Clubs de jazz, magatzems abandonats, gratacels… els Vallbona acaben d’arribar a Chicago!

Forasters i el petit gàngster

 

  • Nova entrega dels Futbolíssims! El misteri del jugador número 13

El curs és a punt d’acabar i tot i així… arriba un noi nou a l’escola. Ve de Rússia, és un crack jugant a futbol i es diu Victor, amb K, però ell prefereix que li diguin NÚMERO 13. Què hi té a veure el número de la mala sort amb aquest company tan misteriós?

futbolíssims 13

 

  • Quarta entrega de la col·lecció d’en Lluís Prats. Penny Berry i l’anell de Shazzan. La Penny i en Marcus busquen desesperadament la poció que els ha de permetre despetrificar els seus pares. Mentresant, els druides negres es preparen per atacar Berry Manor i aniquilar el món d’Amhuinn.

Penny Berry

 

 

Aquestes són totes les nostres novetats i recomanacions per aquest Sant Jordi.

Gaudeix de la lectura amb nosaltres!