Signatures sant Jordi 2018

Si aquest Sant Jordi voleu tenir els vostres llibres preferits firmats, aquí teniu l’agenda de les signatures dels nostres autors i il·lustradors per al dia de Sant Jordi.

signatures sant jordi Cruïlla

  • Roberto Santiago. Director de cine, guionista i escriptor. És autor de la col·lecció Els Futbolíssims i Forasters del Temps.

bodegon futbolissims-13-2

Logo Forasters del Temps logo Els Futbolíssims

 

10h – 11h Casa del Libro Rambla Catalunya
11h – 12h Casa del Libro Passeig de Gràcia
12h – 13h ABACUS CATALUNYA
13h – 14h El Corte Inglés CATALUNYA
16h – 17h LLIBRERIA CAMPUS
18h – 19h LLIBRERIA AL·LOTS

 

  • Meritxell Martí i Xavier Salomó. Fantàstic duet format per una escriptora i un il·lustrador. Autors d’Un sopar de por, El país dels 260 clons La màquina del temps, entre d’altres

sopar de por

18h – 19h LLIBRERIA A PEU DE PÀGINA

 

  • Anna Manso. Escriptora i guionista. Ha escrit guions per a programes infantils, d’entreteniment i sèries. Com a escriptora ha publicat més de trenta títols de literatura infantil i juvenil, com ara, Cor de cactus i altres formes d’estimar o Una noia N.O.R.M.A.L . Al 2008 va guanyar el premi Gran Angular amb l’obra Canelons freds, i al 2016 amb l’obra Allò de l’avi.

cor

12h – 13h CENTRAL EL RAVAL
13h – 14h ABACUS ILLA
18h – 19h LLIBRERIA ATZAVARA
19h – 20h LLIBRERIA FABRE

 

 

 

  • Mercè Canals. Il·lustradora especialitzada en literatura infantil i juvenil i llibres de text. Ha estat la il·lustradora de Contes de sempre per somiar i Contes per anar a dormir.

Contes de sempre per somiar

18h – 19h LLIBRERIA A PEU DE PÀGINA

 

 

  • Lluís Prats. És un escriptor polifacètic. Ha tocat diferents gèneres com ara llibres d’art, novel·la històrica, i ha escrit més d’una dotzena de novel·les infantils i juvenils traduïdes a més de deu idiomes. És l’autor de la col·lecció Penny Berry.

logo penny berry

17h – 18h ABACUS Terrassa
18h – 19h Casa del Libro Terrassa

 

 

  • Elisenda Roca/Jordi Vila. L’Elisenda Roca es una periodista i presentadora de televisió. En Jordi Vila és un il·lustrador de llibres de text, contes infantils i novel·les.
18h – 19h LLIBRERIA A PEU DE PÀGINA

 

 

  • Capità Calçotets. El superheroi més boig també estarà present aquest Sant Jordi!

capita calçotets

12h – 13h LLIBRERIA CAMPUS
13h – 14h LLIBRERIA CAMPUS

 

 

 

Direccions: 

direcció

Casa del Llibre: Rambla Catalunya 37 i Passeig de Gràcia 92

El Corte Inglés: Plaça Catalunya

Abacus: Plaça Catalunya i L’illa Diagonal

Llibreria Al·lots: Rambla Catalunya 39

Llibreria Campus: Consell de Cent, 300

Llibreria Fabre: Rambla Catalunya, 52

Llibreria A Peu de Pàgina: Carrer Major de Sarià, 50

Llibreria Atzavara: Carrer de l’Escorial, 94

Central el Raval: Carrer d’Elisabets, 6

 

 

Etiquetes: , , , , , , , , , , ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.