Teníem moltes ganes d’explicar-vos l’arribada d’aquesta nova col·lecció: Disney Emocions. Uns llibres que treballen el desenvolupament de la intel·ligència emocional dels més petits a través dels personatges més famosos de Disney.

Descobreix com treballar el desenvolupament emocional

Has tingut algun cop una empipada monstruosa com la del Mike Wazowski? Has sentit por com la Dory o sempre estàs feliç com l’Olaf? Entens la gelosia que sentia en Woody d’en Buzz?

Et sentis com et sentis, és una bona noticia perquè per aconseguir un bon desenvolupament de la intel·ligència emocional és important conèixer i saber gestionar tot tipus d’emocions.

188593_promo_001_catalan

Per fi podem presentar-vos la col·lecció Disney Emocions! Està dirigida a nens a partir de 3 anys i pretén fer aprendre a reconèixer i expressar les seves emocions a través dels seus personatges preferits. Amb l’Olaf gaudiran de l’alegria, amb la Dory aprendran a afrontar la por, amb el Mike Wazowski agafaran aire per deixar passar l’enuig, amb en Woody entendran què és la gelosia, amb la Judy descobriran que no és impossible gestionar la frustració, i veuran sempre el got mig ple amb el Micky Mouse i els seus amics.

A més, cada llibre inclou un text amb recomanacions per a les famílies escrit per la psicòloga Begoña Ibarrola, especialitzada en intel·ligència emocional. Així tots podrem aprendre!

 

La col·lecció:

Bodegon Disney Cruïlla

  • El somriure de l’Olaf
  • La Dory és valenta
  • Una empipada monstruosa
  • La joguina nova
  • Res no pot anar malament!
  • La Judy no es rendeix