Premi Atrapallibres

Estem molt contents d’haver sabut recentment que dos dels nostres llibres han estat guardonats amb el Premi de Literatura Infantil Atrapallibres que convoca el Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (CLIJCAT).

Aquest premi existeix amb la voluntat de promoure la lectura d’imaginació en joves i infants. Amb aquesta finalitat, una comissió d’experts en literatura per a infants i joves ha seleccionat uns llibres perquè alumnes i lectors de centres escolars i biblioteques s’impliquin en la decisió final dels guanyadors.

L’objectiu del CLIJCAT és aconseguir que el major nombre possible d’infants i joves llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a jurats dins de cada centre o biblioteca, els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, nomenin el que consideren millor.

Amb aquesta acció es pretén que la veu dels lectors es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.

El lladre d’entrepans, de Patrick Doyon i André Marois i La pel·lícula de la vida, de la Maite Carranza han estat premiats a la categoria de 9 i 12 anys respectivament.

  • El lladre d’entrepans

En Martí està fart que li desaparegui l’entrepà de la seva carmanyola.
Des de fa un temps, cada dia algú li pispa. El lladre no es pas ximple, els entrepans del Martí són boníssims! Aconseguirà enxampar-lo? Novel·la gràfica d’humor, escrita d’una manera molt planera i directa, amb il·lustracions molt suggeridores que capten els elements essencials de la trama.

WhatsApp Image 2018-06-04 at 13.12.35   imagenOriginal

  • La pel·lícula de la vida

L’Olívia, és filla d’una família de classe mitjana. Viu amb el seu germà i la mare, que és actriu, però fa temps que no troba feina. Dia a dia, els deutes els consumeixen i la situació decau fins al desnonament. La seva veu ens ve a dir que això pot passar a tothom i en aquesta situació dramàtica viscuda des de l’astorament, però també des de la lluita i la denuncia, la nena es qui se sobreposa davant l’esfondrament de la mare i la debilitat del fill petit, amb valentia, acceptació i enginy.

imagenOriginal (1)          WhatsApp Image 2018-06-04 at 13.12.27

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l’eficaç desenvolupament de les nostres relacions. Les dades, llevat d’obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la casella corresponent, a més a més, podrem procedir al tractament de les seves dades per les entitats del grup SM amb la finalitat d’enviar comunicacions dels nostres productes i serveis. Podran existir tractaments fora del territori nacional, garantint sempre Cruïlla, en aquest cas, un nivell de protecció adequat segons la llei. Pot accedir, rectificar i suprimir les dades, així com exercitar altres drets legals, dirigint-se per escrit a la nostra Delegació de Protecció de Dades. Per més informació, consulti la nostra Política de privacitat.