Aquest 23 d’agost podreu trobar a totes les llibreries la nova aventura d’Els Futbolíssims, El misteri de la tempesta de sorra.

Serà el 14è llibre de la col·lecció i esperem que gaudiu de la nova aventura.

Aquest cop, l’equip del Pla de Dalt se’n va a visitar el Gran Càmping de Gironeta que fa pocs dies que s’ha inaugurat. Un cop allà es troben que els primers d’arribar-hi són tres misterioses autocaravanes. Hi viatja un equip de futbol italià que se suposa que ve a fer la pretemporada amb ells, però, realment, les seves intencions són unes altres. I per acabar-ho d’adobar, hi ha una tempesta de sorra del desert que no deixa veure les coses amb claredat.

 

Aconseguiran resoldre aquest misteri Els Futbolíssims?

 

 

Si encara no ho sabeu, us recormdem que el 24 d’agost s’estrena la pel·lícula “Los Futbolísimos” basada en El misteri dels àrbitres adormits, la primera i més popular de les novel·les de la saga.

 

A la pel·lícula podreu veure com els nostres estimats protagonistes, Paket, Xantal, Toni, Marilyn, Tomeu, Camunyes, Aina, Pessi i Vuit, posen a prova el seu enginy per descobrir el misteri que podria acabar amb el seu equip de futbol i amb el que més els importa: la seva amistat.

Actualment la col·lecció ha venut més de 2.000.000 exemplars i es tracta d’un dels fenòmens literaris del moment per a nens de 6-12 anys, escrit per Roberto Santiago, l’autor nacional que més exemplars ven a tot el territori espanyol.

Gaudiu del booktrailer de la col·lecció:

Per més informació dels llibres cliqueu aquí